Wilsumer Berge
Natuurcamping Duitsland

Natuurcamping Duitsland

 • Natuurcamping in Nedersaksen
 • Standaard- & comfort kampeerplaatsen
 • Recreatieplas met zandstrand

Natuurcamping in Duitsland

Wij begrijpen als geen ander dat u wilt kamperen in een schitterende natuurrijke omgeving. Ontwaken met vrolijk kwetterende vogeltjes, een zonnetje dat tussen de bomen doorprikt en ronddartelende dieren. Wilsumer Berge is een natuurcamping in Duitsland gelegen in het Duitse Grafschaft Bentheim. Deze regio staat bekend om haar schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, valleien en uiteraard Kasteel Bentheim. Ook op onze ruime kampeerplaatsen geniet u optimaal van de natuur op onze natuurcamping in Duitsland. Kom met uw eigen caravan, tent of camper en geniet van uw verblijf bij Wilsumer Berge. Op een aantal kampeerplaatsen van onze natuurcamping in Nedersaksen zijn ook huisdieren welkom! Met wie geniet u van een vakantie in de natuur?

Vanaf
€ 40
€ 33
1 nacht
2 personen

Back to nature

Duitsland, Wilsum
62Ja
 • Open veld in de natuur
 • Wandelroute vanaf het veld
Vanaf
€ 36
1 nacht
2 personen

Standaard kampeerplaats

Duitsland, Wilsum
62Ja
 • 6 Ampère stroompunt
 • Watertappunt centraal op het veld
Vanaf
€ 36
1 nacht
2 personen

Standaard kampeerplaats - Huisdiervrij

Duitsland, Wilsum
6NeeJa
 • 6 Ampère stroompunt
 • Watertappunt centraal op het veld
Vanaf
€ 40
1 nacht
2 personen

Comfort kampeerplaats

Duitsland, Wilsum
62Ja
 • 16 Ampère stroompunt
 • Eigen watertappunt
Vanaf
€ 40
1 nacht
2 personen

Comfort kampeerplaats - Huisdiervrij

Duitsland, Wilsum
6NeeJa
 • 16 Ampère stroompunt
 • Eigen watertappunt

Kamperen in de Duitse natuur

Onze natuurcamping in West-Duitsland biedt verschillende typen kampeerplaatsen. De standaard kampeerplaats beschikt over een 6 ampère stroompunt en centraal op het kampeerveld bevindt zich een watertappunt. Ook zijn huisdieren welkom op deze kampeerplaatsen in de natuur. Daarnaast kunt u kiezen voor de standaard kampeerplaats maar dan huisdiervrij. Kamperen in de Duitse natuur kan bij Wilsumer Berge ook op een comfort kampeerplaats. Deze beschikt over een 16 ampère stroompunt, een eigen watertappunt en een televisieaansluiting. De kampeerplaatsen op onze natuurcamping in Duitsland bieden u alle ruimte, met een minimum oppervlakte van 100 m². Het bijplaatsen van een klein tentje is dan ook geen probleem. Tijdens uw verblijf beschikt u tevens over gratis wifi! De natuur maakt onze camping geliefd bij senioren en natuurliefhebbers.

Wilt u liever niet kamperen? Neem dan een kijkje bij ons aanbod accommodaties en geniet van een beetje meer luxe en comfort tijdens uw vakantie op onze natuurcamping in Duitsland.

Faciliteiten en omgeving van Wilsumer Berge

Wilsumer Berge is een natuurcamping met zwemvijver, waterpret is dan ook gegarandeerd voor jong en oud bij onze recreatievijver met zandstrand. Kamperen aan een meer past ook uitstekend bij een natuurcamping. Plons in het water of neem plaats op de houten steiger en geniet tijdens het pootje baden van spelende kinderen, het water en de natuurrijke omgeving. Is het even geen weer om rond de zwemvijver te vertoeven? Dan biedt de Adventurehal de uitkomst. Hier kunt u onder andere klimmen, boogschieten, knutselen en bingo spelen. De activiteiten van het recreatieteam met Emma Adventure & Evan Brave zijn dankzij het gevarieerde programma leuk voor kleuters, de jongste jeugd én de oudere jeugd. Voor een heerlijk hapje en drankje kunt u terecht bij een van de vele horecagelegenheden; Beachclub Wilsum, de Imbiss en bij de snackbar. 

Natuurlijk komt u ook naar onze natuurcamping in Duitsland voor de schitterende omgeving. Maak een lange wandeling en aanschouw de watermolen Schoneveld's Mühle. Of kies voor een bezoekje aan de dierentuin in Nordhorn, zeker weten dat de kinderen hier enthousiast van worden! Een bezoek aan het middeleeuwse Kasteel Bentheim mag ook zeker niet ontbreken. Wanneer geniet u van een vakantie op onze natuurcamping bij Uelsen?