Wilsumer Berge
the valley

The Valley

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Premium nature lodges
  • Voor maximaal 6 personen

The Valley - uitbreiding van Wilsumer Berge

Wilsumer Berge breidt uit met een nieuw park genaamd The Valley. Dit is een kleinschalig vakantiepark met exclusieve vakantiewoningen waarbij u een prachtig uitzicht heeft over het glooiende landschap van Grafschaft Bentheim. De premium nature lodges zijn duurzaam en sfeervol ingericht en hebben een Scandinavische stijl. De kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. Een heerlijke plek om tot rust te komen. De vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 6 personen en zijn voorzien van alle gemakken. Geniet van het bosrijke uitzicht en de privacy.

Een verblijf in onze nature lodges

De 4- en 6-persoons lodges zijn uitgerust met twee of drie ruime slaapkamers, een of twee badkamers met douche en wastafel en een royale living met open keuken. Ook is gedacht aan het buitenleven. Zo is er een overdekte veranda waarbij de binnen- en buitenruimte natuurlijk in elkaar overlopen. Voor de bouw zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt en is er rekening gehouden met duurzaamheid. Zo worden de lodges voorzien van een warmtepomp, zijn volledig elektrisch en goed geïsoleerd. Voor extra ontspanning kunt u kiezen voor optionele wellness, zoals een sauna of hottub.

In het kort:

  • Uitzicht op het glooiende heuvellandschap
  • Warmtepomp, elektrisch en goede isolatie
  • Een of twee badkamers
  • Twee of drie slaapkamers
  • Wellness optioneel
  • Uniek overdekt terras

Hoogwaardige faciliteiten voor jong en oud

The Valley sluit direct aan op het park De Wilsumer Berge. Als gast kunt u daarom ook gebruik maken van de parkfaciliteiten van Wilsumer Berge. Van een verfrissende duik in de recreatieplas met groot zandstrand en sportieve activiteiten met de uitgebreide sport- en spelmogelijkheden tot het genieten van een hapje en een drankje op het sfeervolle terras of in de smaakvolle restaurant. Ook heeft u de mogelijkheid om fietsen te huren, zodat u kunt genieten van de mooie natuur. Ontdek de schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden en valleien tijdens uw fietstocht. Of bezoek Uelsen, Ootmarsum en Bentheim, deze liggen op korte afstand van Wilsumer Berge en The Valley.