Wilsumer Berge
Hondencamping Duitsland

Op avontuur met de hond

 • Camping in de regio Niedersachsen
 • Huisdieren zijn welkom
 • Midden in de natuur

Met uw grote dierenvriend op vakantie

Wilsumer Berge nodigt u en uw trouwe viervoeter uit voor een heerlijk verblijf. U vindt onze natuurcamping net over de Duitse grens en midden in de bossen. Zoveel natuur om u heen, van schitterende bossen tot uitgestrekte heidevelden: dat is toch het walhalla voor een vakantie met uw hond! Vanaf onze hondencamping in Duitsland maakt u de mooiste wandelingen met uw grote dierenvriend. Toch is de regio Niedersachsen, oftewel Nedersaksen, meer dan alleen natuur. Wat dacht u van het prachtige Kasteel Bentheim in het historische plaatsje Bad Bentheim? Dit alles ontdekt u vanaf een ruime kampeerplaats of vanuit een luxe accommodatie op onze hondencamping in Duitsland. 

De overnachtingsmogelijkheden bij Wilsumer Berge

In het Duitse Grafschaft Bentheim vindt u Camping Wilsumer Berge met ruime kampeerplaatsen voor 6 personen. Ga back to nature en word helemaal één met de natuur tijdens een verblijf op onze camping in Duitsland, samen met uw hond. Op onze standaard-, comfort- en back to nature kampeerplaatsen is uw huisdier meer dan welkom. Let wel op dat er een maximum geldt van twee honden per plaats. Zet uw tent op en geniet van rust in haar puurste vorm. En we hebben goed nieuws voor uw kinderen, want op ieder kampeerveldje bevindt zich een cool speeltoestel. Speelplezier altijd dichtbij! Wilt u liever een huisje huren met uw hond? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij beschikken over enkele huisdiervriendelijke accommodaties.

Huisregels voor de harige vrienden:

  Maximaal 2 honden toegestaan
  Aanlijnen op het park
  Niet uitlaten op het strand
  Niet zwemmen in de recreatieplas

Vind uw ideale verblijf¬†‚§Ķ

Vakantiepret voor baas en hond

Onze hondencamping bevindt zich net over de grens in Duitsland tussen de leuke plaatsjes Uelsen en Wilsum. Vanaf de camping lopen diverse fiets- en wandelroutes, die u samen met uw huisdier kunt ontdekken. Bad Bentheim en de indrukwekkende burcht mag ook zeker niet ontbreken. Toch hoeft u het terrein van Wilsumer Berge niet te verlaten, want ook daar is van alles te beleven. Beleef waterpret in de recreatieplas, geniet van de zon op het zandstrand of eet een lekker ijsje bij ons restaurant. Uw kinderen maken vakantievriendjes bij het recreatieteam of in de adventurehal. Lekker voor de tent genieten van de fluitende vogeltjes en prachtige natuur is natuurlijk ook altijd een optie.

ūüźē Hoeveel honden mogen er maximaal mee?

Bij Wilsume Berge zijn maximaal 2 honden toegestaan. U kunt kamperen met de hond op onze standaard- en comfort kampeerplaatsen en op alle back to nature kampeerplaatsen. U kunt ook een vakantiehuis huren met uw hond, zoals één van onze luxe lodges.

ūüźĺ Dient de hond aangelijnd te zijn?

Honden dienen op onze camping aan de grens aangelijnd te zijn. Verder mogen ze niet zwemmen in de recreatieplas of uitgelaten worden op het strand. Maar gelukkig zijn hiervoor in de omgeving voldoende prachtige gebieden om heerlijk te kunnen apporteren, ravotten, zwemmen en wandelen.