Wilsumer Berge
Kamperen in Duitsland aan een meer

Kamperen Duitsland aan een meer

  • Camping net over de Duitse grens
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Recreatieplas met zandstrand

Kamperen in Duitsland aan een meer

Bent u een echte waterliefhebber en wilt u tijdens uw vakantie niets liever dan in de buurt zijn van water? Dan hebben wij goed nieuws! Wilsumer Berge beschikt over een grote recreatieplas waardoor het bij onze camping mogelijk is. Op onze natuurcamping kampeert u back to basic op ruime kampeerplaatsen waar u optimaal geniet van de natuur. Mocht u iets meer comfort wensen? Óók dan kunt u bij ons terecht voor een vakantie aan een meer. Wij beschikken namelijk ook over accommodaties, waar u geniet van iets meer luxe en comfort. Natuur- en waterliefhebbers halen hier hun hart op. Kamperen in Duitsland aan een meer doet u bij Wilsumer Berge. Ervaar het zelf tijdens uw eerstvolgende kampeervakantie!

Uw vakantie aan een meer

Wanneer u uw vakantie aan een meer doorbrengt bij Wilsumer Berge heeft u de keuze uit een standaard- of comfort kampeerplaats. De standaard kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère elektra en watertappunten op het kampeerveld. De comfort kampeerplaatsen beschikken over 16 ampère elektra, een eigen afvoer en watertappunt. Uw hond is van harte welkom op de meeste kampeerplekken, maar wij bieden ook huisdiervrije kampeerplaatsen. Rustiek kamperen doet u op onze 'back to nature' kampeerplaatsen. Met de recreatieplas vlak bij uw kampeerplaats en dus ook de garantie voor veel waterpret, wilt u dit natuurlijk wel delen met het thuisfront. Dankzij de gratis wifi op onze camping kunt u de leukste vakantiefoto's sturen. Wanneer komt u kamperen in Duitsland aan een meer?

Over Wilsumer Berge

  • Standaard- en comfort kampeerplaatsen
  • Huisdiervriendelijk
  • Recreatieplas met zandstrand
  • Natuurrijke omgeving
  • Gratis wifi
  • Visvijver

Activiteiten tijdens uw vakantie aan een meer

U vermaakt zich eindeloos in en rondom de recreatieplas van onze familiecamping in Duitsland. Terwijl de kinderen spetteren in het water of zandkastelen bouwen, geniet u van het zonnetje op het zandstrand. Of geniet van de rust op onze camping bij het viswater. Uw kinderen vermaken zich daarnaast ook bij het recreatieteam of met de uitgebreide sport- en spelactiviteiten. En mocht het weer even tegen zitten? Kom dan naar de adventurehal; lekker klimmen, knutselen of boogschieten. Sluit tot slot de dag af met uw gezin in ons restaurant. 

Bent u nieuwsgierig naar wat u buiten onze camping met zwemvijver kunt doen? Trek daarvoor uw wandelschoenen aan of pak uw fiets en maak prachtige wandel- of fietstochten. De natuurrijke omgeving met haar schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden en valleien zal u verbazen. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan Bad Bentheim met het indrukwekkende kasteel van Bentheim of ga shoppen in de gezellige stad Nordhorn. Een dagje uit met uw kinderen? Neem uw kinderen mee naar dierentuin Nordhorn of naar speelparadijs Crocky. Op en in de omgeving van onze camping aan een meer in Duitsland is er voor ieder wat wils!