Wilsumer Berge affiliate programma

Wilsumer Berge is een camping net gelegen over de Duitse grens. De camping ligt op nog geen 15 autominuten over de grens bij Coevorden en Hardenberg en is gelegen in het Duitse Grafschaft Bentheim. Deze regio staat bekend om haar natuurrijke omgeving; schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden, valleien en Kasteel Bentheim. Gasten kunnen bij Wilsumer Berge verblijven in een accommodatie geschikt voor maximaal 6 personen of kamperen op een ruime kampeerplaats. Het affiliate programma van Wilsumer Berge wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt Wilsumer Berge u?

 1. U ontvangt 5% commissie;
 2. Er vindt geen ontdubbeling plaats;
 3. De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies of fingerprint;
 4. Wij werken met een Custom Attributie Model. Alle tussenliggende publishers worden óók beloond;
 5. Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.
 

Ons aanbod

Bij Wilsumer Berge kunnen gasten het echte kampeergevoel beleven, maar dan in volledige luxe. Gasten kunnen namelijk verblijven in een luxe safaritent, geschikt voor maximaal 6 personen. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Zo vinden gasten in de safaritent een volledig ingerichte keuken, een BBQ, twee slaapkamers, een loungeset en een ruime veranda. En leuk voor de kinderen; iedere safaritent heeft een thema uit de natuur van Afrika in de vorm van een dier, bijvoorbeeld een neushoorn of gorilla!

Kamperen bij Wilsumer Berge betekent een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. De camping biedt zeer ruime kampeerplekken van ca. 100 m² en beschikken over 6 tot 16 ampère elektra, een gedeeld of eigen watertappunt en enkele plaatsen hebben een CAI-aansluiting op de kampeerplek. Ook is er op de gehele camping gratis wifi aanwezig. En extra leuk om te weten; in Duitsland betalen gasten géén toeristenbelasting.

Over Wilsumer Berge

 1. Camping net over de Duitse grens
 2. Gelegen midden in de natuur
 3. Met recreatieplas én zandstrand
 4. Diverse sportvelden
 5. Enthousiast animatieteam
 6. Diverse horecagelegenheden
 7. Indoor adventurehal
 8. Veel outdoor activiteiten

Meer informatie of aanmelden

Wilt u profiteren van het succes van Wilsumer Berge? Meldt u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl.

Meld u aan voor het affiliate programma