Wilsumer Berge
Groepskamperen

Groepskamperen

  • Geschikt voor families en verenigingen
  • Gelegen in de natuur
  • Vele sportieve en culturele mogelijkheden

Groepskamperen

Wilt u met uw familie, vereniging of school groepskamperen in Duitsland? Dan bent u bij Wilsumer Berge aan het juiste adres. Onze camping, net over de Duitse grens, ligt midden in de natuur en is de ideale vakantiebestemming om te kamperen met een groep. Neem uw eigen tent, camper of caravan mee en geniet van een weekend, midweek of week groepskamperen. Zet de tenten dicht bij elkaar, geniet 's avonds met elkaar van een knisperend haardvuur en maak lekkere marshmallows. En extra leuk: jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van onze parkfaciliteiten. Ga samen een middagje relaxen bij de recreatieplas, speel een wedstrijdje voetbal of ga jeu-de-boulen. Er is van alles te beleven wanneer jullie komen groepskamperen bij Wilsumer Berge!

Kamperen met een groep bij Wilsumer Berge

Hoe leuk is het om samen met uw familie of vriendengroep de tenten bij elkaar te kunnen zetten en samen te genieten van een geweldige vakantie? Kom groepskamperen bij Wilsumer Berge en ervaar het zelf! Op onze natuurcamping overnachten jullie in een prachtige omgeving; word 's ochtends gewekt door de fluitende vogeltjes en geniet van de rustgevende natuurgeluiden. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 tot 16 ampère stroom en een gedeeld of eigen watertappunt. Wanneer jullie gaan groepskamperen bij Wilsumer Berge beschikken jullie ook over gratis wifi; wel zo handig als u een filmavondje op de planning hebt. Wilt u liever iets meer comfort wanneer u op vakantie gaat met een grote groep? U kunt ook kiezen voor een van onze accommodaties

Faciliteiten bij Wilsumer Berge

Wanneer u komt kamperen met een groep kunnen jullie gebruik maken van alle parkfaciliteiten. Relax op het zandstrand of zoek verkoeling in de recreatieplas. Liever een gezellige spelletjes middag? Op onze camping zijn genoeg mogelijkheden hiervoor! Speel een potje voetbal, ga klimmen op de klimwand, cross over de fietscrossbaan, bouw een boomhut of ga een middagje jeu-de-boulen. Welk team heeft de meeste punten gehaald aan het einde van de dag? Na een enerverende dag kunnen jullie genieten van een lekkere maaltijd bij een van onze horecagelegenheden.

Tips voor in de omgeving

Wilt u met de groep een dagje eropuit? Wanneer jullie komen groepskamperen bij Wilsumer Berge zijn er genoeg leuke uitstapjes te maken. Ga een dagje naar de gezellige stad Nordhorn en struin door de pittoreske straatjes. Of spot jullie lievelingsdier bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen of bij Dierentuin Nordhorn. Ook leent de omgeving zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Zijn er kleine kinderen mee wanneer jullie komen groepskamperen bij Wilsumer Berge? Ga dan een dagje naar Speelparadijs Crocky; wedden dat ze een leuke dag hebben!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.