Wilsumer Berge
Seniorencamping Duitsland

Seniorencamping Duitsland

  • Natuurcamping in Duitsland
  • Perfect voor senioren
  • Huisdieren zijn welkom

Seniorencamping in Duitsland

Bent u op zoek naar een seniorencamping in Duitsland? Een plek waar u geniet van veel rust, ruimte en privacy midden in de natuur? Camping Wilsumer Berge is dan uw ideale vakantiebestemming! Net over de Duitse grens bij Coevorden en Hardenberg vindt u onze ruim opgezette camping. Back to nature, dat is hoe u een verblijf op Wilsumer Berge zal omschrijven. De natuur en ruimte maken ons een perfecte bestemming voor uw senioren vakantie in Duitsland. Onze camping wordt omgeven door bossen en midden op het terrein vindt u een grote recreatieplas, waar u heerlijk kunt ontspannen op het zandstrand en waar uw kleinkinderen kunnen spetteren in het water. Voor ieder type vakantieganger is onze seniorencamping in Duitsland een leuke bestemming.

Kamperen op onze seniorencamping in Duitsland

Kamperen midden in de natuur: wie wil dat nu niet? Op onze 50-plus camping in Duitsland kan het! Wakker worden van de tjilpende vogels en de zonnestralen die in uw camper, caravan of tent schijnen. Een heerlijk back to basic en back to nature gevoel. Onze standaard kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom, gratis wifi en een watertappunt op loopafstand. Laat u niet misleiden door het woord ‘standaard’, onze kampeerplaatsen zijn met minimaal 100 m² erg ruim. De comfort kampeerplaatsen zijn iets luxer met o.a. 16 ampère stroom, gratis wifi, televisie aansluiting, vuilwaterafvoer en een eigen watertappunt. Uw huisdier is toegestaan, mits u dit aangeeft tijdens het boeken. Staat u liever op een huisdiervrij kampeerveldje? Kies dan voor onze huisdiervrije kampeerplaats op onze seniorencamping in Duitsland.

Liever een accommodatie huren?

Onze 50+ camping in Duitsland is méér dan alleen kamperen! Bij ons kunt u namelijk ook kiezen voor een verblijf in een leuke accommodatie

Faciliteiten op onze seniorencamping

Tijdens uw senioren vakantie in Duitsland is er op onze camping genoeg te beleven. Geniet van het zonnetje bij de grote zwemvijver of beproef uw geluk bij onze visvijver. Beide goede manieren om uw gedachten even helemaal op 0 te zetten. Ook een potje jeu de boules of een lekker drankje nuttigen bij het restaurant of de beachclub behoren tot de mogelijkheden. Op en rondom onze 50+ camping in Duitsland vindt u bovendien vele wandelpaden en hondenuitlaatplaatsen.

Omgeving van onze seniorencamping

Vanaf onze seniorencamping in Duitsland loopt u dus zo de schitterende natuur in. Toch biedt Grafschaft Bentheim meer dan bossen, heidevelden en valleien. Bezoek bijvoorbeeld eens het mooie stadje Bad Bentheim met haar indrukwekkende burcht. Hier duikt u echt even de Duitse geschiedenis in. Ook het gezellige en waterrijke stadje Nordhorn is een bezoekje waard. Genoeg te beleven dus! Kortom: geniet van een ongedwongen vakantie op onze 50-plus camping in Duitsland.

Waarom boeken bij Wilsumer Berge?

Goedkoop kamperen in Duitsland
✓ Genieten van véél rust in de natuur
Juni en september zijn ideaal voor 50-plussers en senioren