Wilsumer Berge
Camping voor oudere jeugd Duitsland

Camping voor tieners

  • Camping in Grafschaft Bentheim
  • Perfect voor tieners
  • Veel sportieve activiteiten

Camping met toffe activiteiten voor tieners in Duitsland

Staat er binnenkort een vakantie met uw tieners op de planning? Dan kan het vinden van een ideale bestemming lastig zijn. Uw tieners zijn waarschijnlijk net te oud voor spelletjes met het animatieteam, maar net te jong voor een vakantie zonder ouders. Wilsumer Berge is een perfecte camping voor tieners in Duitsland. Bij ons is er namelijk een recreatieteam aanwezig dat speciaal voor tieners de allerleukste activiteiten organiseert. Wat dacht u van een spannende spooktocht, een coole playbackshow of een voetbaltoernooi? Uw tieners beleven een leuke tijd op onze camping in Duitsland. Wilsumer Berge bevindt zich net over de Duitse grens in Grafschaft Bentheim.

Let op: onze camping is géén jongerencamping.

Kamperen of een accommodatie huren met tieners

Kiest u voor een kampeerplaats of toch meer luxe tijdens uw vakantie met tieners? Bij ons vindt u kampeerplaatsen midden in de natuur, bestaande uit bossen, heidevelden, zandverstuivingen en natuurlijke valleien, waar u prachtige wandelingen maakt. We begrijpen dat uw tieners misschien niet zitten te wachten op een lange wandeling. Daarom bieden we veel vermaak op onze camping voor tieners in Duitsland. Onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor 6 personen, hebben een oppervlakte van minimaal 100 m² en beschikken over 6 tot 16 ampère stroom (afhankelijk van het type) en gratis wifi. Daarnaast is het mogelijk om een klein tentje erbij te zetten, wel zo fijn wanneer uw tiener apart wil slapen. Voor iets meer luxe kiest u voor een van onze accommodaties.

Waarom kiezen voor deze camping voor tieners in Duitsland?

➤ Entertainmentteam speciaal voor tieners
➤ Speurtochten, playbackshows en méér
➤ Grote recreatieplas met zandstrand
➤ Voetbal, volleybal en basketbal
➤ Gezellige horecagelegenheden

Camping met tieners in Duitsland

Een uniek punt van onze tienercamping in Duitsland is toch wel de prachtige natuur op en rondom het terrein. Vanaf Wilsumer Berge maakt u de mooiste fietstochten en wandelingen of ontdekt u leuke plaatsjes in de omgeving, zoals Uelsen en Nordhorn. Wedden dat uw tieners het leuk vinden om het buitenzwembad in Uelsen te bezoeken of een waterfiets te huren in de gezellige stad Nordhorn? In deze stad vindt u bovendien een dierentuin: altijd een leuk uitje voor het gezin!

Toch is er ook óp onze camping in Duitsland voor uw tieners genoeg te beleven! Samen met hun vakantievrienden bouwen ze vlotten bij de zwemvijver, genieten ze van de zon op het zandstrand of chillen ze gezellig met elkaar op het terras van ons restaurant. Elkaar uitdagen tijdens een potje voetbal, volleybal of basketbal behoort ook tot de mogelijkheden. En bij slecht weer kunnen uw tieners altijd terecht in onze adventurehal, waar ze kunnen klimmen en boogschieten.

Kortom: er valt genoeg te beleven op én rondom onze camping voor oudere tieners in Duitsland!

🇩🇪 Wat is een geschikte camping voor oudere jeugd in Duitsland?

Wilsumer Berge is een zeer geschikte camping voor oudere jeugd in Duitsland. Onze tienercamping in Duitsland beschikt over vele faciliteiten voor zowel jong als oud. Zo worden er in het hoogseizoen spooktochten, playbackshows en voetbaltoernooien georganiseerd. Op onze camping voor oudere jeugd in Duitsland verblijft u op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie.

🎉 Welke tienercamping in Duitsland beschikt over leuke faciliteiten?

Onze camping voor tieners in Duitsland beschikt over gave faciliteiten. Zo kunnen de tieners zich opperbest vermaken op het sportveld met een potje voetbal, in de recreatieplas om lekker te ravotten en bij minder mooi weer in de Adventurehal om te boogschieten. Ook beschikt onze camping voor tieners in Duitsland over gratis wifi; wel zo fijn voor tieners!

💦 Welke camping voor tieners in Duitsland beschikt over een zwemvijver?

Wilsumer Berge natuurlijk! Onze tienercamping in Duitsland beschikt over een grote zwemvijver mét zandstrand. Roetsj van de glijbaan, relax op het strand of ga lekker ravotten in het water. Tijdens uw vakantie op onze camping voor tieners in Duitsland met zwemvijver verblijft u op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie.

🤗 Wat is een leuke camping voor tieners?

Bij Wilsumer Berge beleven tieners gegarandeerd een leuke tijd. Op onze tienercamping in Duitsland valt namelijk genoeg te beleven voor deze doelgroep. Van een potje voetbal en een spooktocht tot ravotten in de zwemvijver en chillen op het zandstrand. Ook in de omgeving van onze familiecamping valt genoeg te beleven. Breng een bezoekje aan de dierentuin of wandel door een gezellige stad. Kortom, op onze camping voor tieners hoeft niemand zich te vervelen!