• Alpaca farm
  • Camping in Duitsland
  • Met recreatieplas

Camping met alpaca's

Lijkt het u super tof om een keer met een alpaca te knuffelen? Dan hebben wij goed nieuws! Onze ANWB camping in Duitsland heeft een alpaca farm, waar u uw favoriete alpaca kunt aaien, knuffelen of een leuke foto kunt maken. En wist u dat het knuffelen met alpaca's erg rustgevend kan zijn? Na een middagje op onze alpaca farm komt u dus helemaal tot rust! Bij camping Wilsumer Berge kunt u kamperen met uw eigen kampeermiddel of overnachten in een comfortabele accommodatie. Op onze camping met alpaca farm vindt u gegarandeerd het ideale verblijf!

 

Alpaca farm bij Wilsumer Berge

Kom op onze camping met alpaca farm kamperen en geniet van het heerlijke buitenleven. U heeft de keuze uit een standaard- of comfort kampeerplaats. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en hebben gemiddeld een grootte van 100 m2. Daarnaast beschikt u over 6 of 16 ampère elektra en een gedeeld of eigen watertappunt. Ook kunt u kiezen voor een huisdiervrije kampeerplek.

Liever iets meer comfort tijdens uw vakantie op onze alpaca farm? Kies dan voor een safaritent, chalet of vakantiehuis. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Wilt u met een grotere groep onze alpaca boerderij bezoeken? Dan kunt u terecht in ons familiehuis; geschikt voor maar liefst 18 personen. 

Onze camping met alpaca boerderij

Sfeerimpressie van onze camping met alpaca farm

Ontdek de faciliteiten en omgeving

Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat u, samen met uw (klein)kinderen, het liefst de hele dag met onze alpaca's gaat knuffelen. Maar er is nog veel meer te beleven op onze camping met alpaca farm. Neem een verkoelende duik in onze recreatieplas, relax op het zandstrand, speel een potje voetbal op het sportveld of geniet van een lekkere maaltijd bij een van onze horecagelegenheden. Liever een dagje eropuit? Ontdek het gezellige Nordhorn, Uelsen, Meppen of Lingen. Of maak een prachtige wandeling of fietstocht in het nabijgelegen bos. Kortom, tijdens een vakantie op onze camping met alpaca boerderij hoeft u zich geen enkel moment te vervelen! Wanneer mogen wij u verwelkomen?