• Camping net over de Duitse grens
  • Recreatieplas met zandstrand
  • Enthousiast entertainment team

Kindercamping in Duitsland

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Duitsland? Dan is camping Wilsumer Berge de perfecte plek voor u! Onze camping ligt namelijk net over de Duitse grens, midden in de natuur. Neem uw tent, camper of caravan mee en kom kamperen op onze kindercamping in Duitsland. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en bevinden zich midden in de natuur. Wilt u liever iets meer luxe? Verblijf dan in een comfortabele accommodatie. Bij Wilsumer Berge kunnen uw kinderen zich uren vermaken en spelen in de buitenlucht. Daarnaast kunt u, als ouder, ook heerlijk genieten van de rust die u vindt op onze kindercamping in Duitsland. 

 

Kindvriendelijke camping in Duitsland

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een kindervakantie in Duitsland waar uw kids zich uitstekend kunnen vermaken en u even kunt bijkomen van alle hectiek in het dagelijkse leven bent u bij Wilsumer Berge aan het juiste adres. Onze familiecamping zorgt voor vermaak voor het hele gezin! Bent u een echte natuurliefhebber en kampeert u graag? Kies dan voor een standaard- of comfort kampeerplaats. U beschikt over een ruime kampeerplaats met 6 tot 16 ampère stroom en een eigen of gedeeld watertappunt. Hoe fijn is het om 's ochtends wakker te worden, uw tent uit te stappen en midden in de natuur wakker te worden? U beleeft het op onze kindvriendelijke camping in Duitsland net over de grens!

Onze kindercamping in Duitsland:

  • Ruime en groene kampeerplaatsen
  • Comfortabele accommodaties voor max. 6 personen
  • Recreatieplas met zwemvijver;
  • Enthousiast entertainmen tteam;
  • Adventurehal;
  • In-en outdooractiviteiten.
 
 

Faciliteiten op onze kindvriendelijke camping in Duitsland

Van knutselen met het animatieteam tot afkoelen in de zwemvijver; bij Wilsumer Berge verveelt u zich nooit! Op onze kindercamping in Duitsland worden er volop activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën. Uw kinderen beleven de tijd van hun leven tijdens een middagje vlotten bouwen, een playbackshow of een spooktocht. Ook u kunt lekker relaxen op het zandstrand terwijl de kids spetteren in de zwemvijver. Laat het weer het niet toe om lekker buiten te spelen? Dan kunnen de kinderen terecht in onze adventure hal waar ze kunnen klimmen op de klimwand of boogschieten. Vrijheid en actief bezig zijn staat centraal op onze kindvriendelijke camping in Duitsland. Niet alleen op onze camping aan het water kunt u zich opperbest vermaken, ook een bezoekje aan de omgeving is zeker de moeite waard. Neem uw kinderen een dagje mee naar de dierentuin in Nordhorn, Speelparadijs Crocky of bewonder kasteel Bad Bentheim. 

Kortom, op onze kindercamping in Duitsland is zovéél te beleven dat u zich geen enkel moment verveelt. Geniet van de prachtige natuur, de rust en uw spelende kinderen. Want u weet wat ze zeggen; wanneer de kinderen blij zijn, zijn de ouders dat ook!

 

🎉 Wat is een leuke kindercamping in Duitsland?

Een leuke kindercamping in Duitsland is Wilsumer Berge! Onze familiecamping beschikt onder andere over een recreatieplas, zandstrand, Adventurehal en diverse speeltuinen waar de kinderen zich opperbest kunnen vermaken! Van hutten en zandkastelen bouwen tot knutselen en spooktochten met het entertainment team. Er is genoeg te beleven op onze kindercamping in Duitsland.

🇩🇪 Welke kindvriendelijke camping ligt net over de grens?

Wilsumer Berge is een kindvriendelijke camping die net over de Duitse grens ligt. Onze kindercamping in Duitsland bevindt zich vlak bij de grens van Coevorden en Hardenberg. Een extra voordeel als u met kinderen reist: met de auto duurt het niet lang voordat u bij Wilsumer Berge bent! En eenmaal aangekomen vermaken de kinderen zich opperbest dankzij de vele parkfaciliteiten voor jong én oud.

🤸‍♀ Welke kindercamping in Duitsland beschikt over leuke faciliteiten?

Wilsumer Berge natuurlijk! Op onze kindvriendelijke camping valt zoveel te beleven dat de kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen. Roetsj van de glijbaan en plons in het water, bouw een vlot, ga boogschieten in de Adventurehal of maak koprollen in de speeltuin. Ook is er op onze kindercamping in Duitsland een enthousiast entertainmentteam aanwezig waar de kinderen leuke spelletjes mee kunnen spelen.

🐾 Op welke kindvriendelijke camping in Duitsland is de hond welkom?

Wilsumer Berge is een huisdiervriendelijke camping, gelegen net over de Duitse grens. Op onze kindercamping in Duitsland is uw hond dan ook van harte welkom. Wilsumer Berge is omringd door veel natuur, uw hond zal zich dan ook opperbest vermaken! Vanaf onze kindvriendelijk camping in Duitsland maakt u de mooiste wandelingen samen met uw hond.

🤗 Wat is een leuke kindervakantie in Duitsland?

Tijdens een leuke kindervakantie in Duitsland vermaken uw kinderen zich uitstekend. En dat kan bij Wilsumer Berge dankzij de vele parkfaciliteiten! Uw kinderen beleven uren waterpret in de zwemvijver, de Adventurehal of de speeltuin. En u weet wat ze zeggen: wanneer de kinderen zich vermaken, kunt u ook lekker ontspannen. Wel zo fijn tijdens uw welverdiende vakantie!