Wilsumer Berge

Genieten op een kindercamping in Duitsland

 • Camping net over de Duitse grens
 • Recreatieplas met zandstrand
 • Enthousiast entertainment team

Onze kindercamping midden in de Duitse natuur

Ontdek een magische wereld vol avontuur voor de kleintjes te midden van de prachtige natuurpracht. Stap in de betoverende sfeer van onze kindercamping in Duitsland, waar lachende gezichten de norm zijn en waar elk moment een nieuw avontuur in petto heeft. Bij Wilsumer Berge wordt kamperen met kinderen een unieke beleving, met speelse activiteiten, ontdekkingsreizen en onvergetelijke herinneringen die in elke hoek verscholen liggen. Verken onze kindvriendelijke faciliteiten en geniet samen van de vreugde van het buitenleven op een manier die de verbeelding van jouw kleintjes prikkelt en een glimlach op hun gezicht tovert. 

Avonturenparadijs voor kinderen; beleef het!

Van knutselen met het animatieteam tot afkoelen in de zwemvijver; bij Wilsumer Berge verveelt u zich nooit! Op onze kindercamping in Duitsland worden er volop activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën. Uw kinderen beleven de tijd van hun leven tijdens een middagje vlotten bouwen, een playbackshow of een spooktocht. Ook u kunt lekker relaxen op het zandstrand terwijl de kids spetteren in de zwemvijver. Laat het weer het niet toe om lekker buiten te spelen? Dan kunnen de kinderen terecht in onze adventure hal waar ze kunnen klimmen op de klimwand of boogschieten. Vrijheid en actief bezig zijn staat centraal op onze kindvriendelijke camping in Duitsland. Niet alleen op onze camping aan het water kunt u zich opperbest vermaken, ook een bezoekje aan de omgeving is zeker de moeite waard. Neem uw kinderen een dagje mee naar de dierentuin in Nordhorn, Speelparadijs Crocky of bewonder kasteel Bad Bentheim. 

Een sneak peek van onze kindvriendelijke faciliteiten 

Overnachten met kinderen bij Wilsumer Berge

Voor een kindervakantie in Duitsland waar uw kids zich uitstekend kunnen vermaken en u even kunt bijkomen van alle hectiek in het dagelijkse leven bent u bij Wilsumer Berge aan het juiste adres. Onze familiecamping zorgt voor vermaak voor het hele gezin! Bent u een echte natuurliefhebber en kampeert u graag? Kies dan voor een standaard- of comfort kampeerplaats. U beschikt over een ruime kampeerplaats met 6 tot 16 ampère stroom en een eigen of gedeeld watertappunt. Hoe fijn is het om 's ochtends wakker te worden, uw tent uit te stappen en midden in de natuur wakker te worden? Liever genieten van extra luxe? Kies dan voor één van onze accommodaties voor maximaal 18 personen, welke compleet zijn ingericht met alle gemakken.

  Ruime en groene kampeerplaatsen
  Comfortabele accommodaties
  Recreatieplas met zwemvijver
  Enthousiast entertainment team
  Adventurehal met indoor activiteiten
  In- en outdooractiviteiten

Wat gasten ons eerder vroegen:

🤸‍♀ Welke kindvriendelijke faciliteiten zijn er op de camping?

Bij Wilsumer Berge valt zoveel te beleven dat de kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen. Roetsj van de glijbaan en plons in het water, bouw een vlot, ga boogschieten in de Adventurehal of maak koprollen in de speeltuin. Ook is er op onze kindercamping in Duitsland een enthousiast entertainment team aanwezig in de schoolvakanties waar de kinderen leuke spelletjes mee kunnen spelen.

🐾 Mag ik mijn hond ook meenemen?

Ja, Wilsumer Berge is een huisdiervriendelijke camping waar uw hond meer dan welkom is op de kampeerplaatsen en in enkele accommodaties. Geef dit aan bij de boeking en u ziet gelijk het beschikbare aanbod. Wilsumer Berge is omringd door veel natuur, uw hond zal zich dan ook opperbest vermaken!