Wilsumer Berge
Camping Niedersachsen

Camping Niedersachsen

 • Camping in Niedersachsen
 • Kampeerplaatsen en accommodaties
 • Mét recreatieplas en zandstrand

Camping in Niedersachsen

Bent u op zoek naar een camping in Niedersachsen? Dan bent u bij camping Wilsumer Berge aan het juiste adres. Wilsumer Berge is een natuurcamping in Wilsum, gelegen in de deelstaat Nedersaksen. Neem uw eigen tent, camper of caravan mee en kampeer op ruime kampeerplaatsen midden in de natuur. Wilt u liever iets meer luxe en comfort tijdens uw verblijf op onze camping in Nedersaksen? Kies dan voor een comfortabele accommodatie geschikt voor maximaal 6 personen. Bij Wilsumer Berge is genoeg te beleven voor jong én oud. Beleef veel waterpret in de recreatieplas, werk uw kleurtje bij op het zandstrand of laat uw kinderen lekker klimmen en klauteren in de speeltuin. Wanneer brengt u een bezoek aan onze camping in Niedersachsen?

Vanaf
€ 40
€ 33
1 nacht
2 personen

Back to nature

Duitsland, Wilsum
62Ja
 • Open veld in de natuur
 • Wandelroute vanaf het veld
Vanaf
€ 36
1 nacht
2 personen

Standaard kampeerplaats

Duitsland, Wilsum
62Ja
 • 6 Ampère stroompunt
 • Watertappunt centraal op het veld
Vanaf
€ 36
1 nacht
2 personen

Standaard kampeerplaats - Huisdiervrij

Duitsland, Wilsum
6NeeJa
 • 6 Ampère stroompunt
 • Watertappunt centraal op het veld
Vanaf
€ 40
1 nacht
2 personen

Comfort kampeerplaats

Duitsland, Wilsum
62Ja
 • 16 Ampère stroompunt
 • Eigen watertappunt

Overnachten op onze camping in Niedersachsen

Wanneer u overnacht op onze camping in Nedersaksen bevindt u zich midden in de natuur. Geniet in het zonnetje van een goed boek en bewonder een eekhoorntje of mooie vogel in de boom. Neem uw eigen kampeermiddel mee en verblijf op een standaard- of comfort kampeerplaats. Wilt u back to basic kamperen? Kies dan voor de standaard kampeerplaats. De standaard plaats is minimaal 100 m2 groot en beschikt over 6 ampère stroom en een watertappunt vlakbij. Wilt u liever iets meer comfort? Kies dan voor de comfort kampeerplaats met 16 ampère stroom, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Bent u op zoek naar nóg iets meer luxe op onze camping in Niedersachsen? Kies dan voor een comfortabele safaritent geschikt voor maximaal 6 personen.

Camping Wilsumer Berge:

🇩🇪 Camping net over de Duitse grens

🌳 Gelegen midden in de natuur

⛺️ Ruime kampeerplaatsen

🏖 Recreatieplas mét zandstrand

🤸‍♀️ Tal van activiteiten op de camping

Faciliteiten en omgeving van onze camping in Niedersachsen

Zoek verkoeling in de recreatieplas of relax op het zandstrand. Of kom een lekkere snack eten in onze snackbar. Op onze camping in Niedersachsen is er voor de kinderen genoeg te beleven. Samen met Emma en Evan beleven ze de grootste avonturen. Van vlotten bouwen en speurtochten tot playbackshows en sportactiviteiten; ons entertainmentteam is van alle markten thuis! Ook bij minder mooi weer kunnen de kids zich opperbest vermaken in de indoor speelhal van onze camping aan de Duitse grens

Wilt u een dagje eropuit? In de omgeving is genoeg te beleven. Vanaf onze camping in Nedersaksen kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door verschillende natuurparken. Of breng een bezoekje aan de nabij gelegen stad Nordhorn; super leuk voor een dagje shoppen of cultuur snuiven. Ook kunt u de kinderen meenemen naar de dierentuin in Nordhorn, Wildland Adventure Zoo Emmen of Speelparadijs Crocky. Of laat uw kinderen prins, prinses of ridder spelen tijdens een bezoek aan Kasteel Bentheim. Wanneer viert u vakantie op onze camping in Niedersachsen?

🤗 Wat is een leuke camping in Niedersachsen?

Wilsumer Berge is een camping in Niedersachsen, of zoals in het Nederlands een camping in Nedersaksen, dat leuk is voor jong en oud dankzij de vele parkfaciliteiten. Zoek verkoeling in de recreatieplas, relax op het zandstrand of ga boogschieten in de Adventurehal. Op onze camping in Niedersachsen kunt u kamperen of overnachten in een comfortabele accommodatie.

🐾 Welke camping in Niedersachsen is huisdiervriendelijk?

Wilsumer Berge is een zeer huisdiervriendelijke camping in Niedersachsen! U mag maximaal 2 honden mee nemen tijdens uw vakantie. Overnacht op een standaard- of comfort kampeerplaats en beleeft samen met uw hond een geweldige tijd midden in de natuur.

💦 Is er een camping in Niedersachsen met een recreatieplas?

Jazeker! Wilsumer Berge beschikt over een grote recreatieplas, waar u heerlijk kunt badderen en relaxen. Zoek verkoeling in het water, relax op het zandstrand of bouw een vlot. Niet alleen de recreatieplas op onze camping in Niedersachsen zorgt voor veel plezier, ook dankzij de Adventurehal, sportvelden en het animatieteam hoeft u zich geen enkel moment te vervelen.

❓ Waarom naar een camping in Niedersachsen op vakantie?

Niedersachsen is een prachtig gebied om op vakantie te gaan. Er is genoeg te beleven; u zult zich op onze camping in Niedersachsen, of zoals in het Nederlandse onze camping in Nedersaksen, zeker niet vervelen. Wilsumer Berge, een camping net over de Duitse grens, beschikt over diverse parkfaciliteiten voor zowel jong als oud. Kom zwemmen in de recreatieplas of speel een potje voetbal op het sportveld. Op onze camping in Niedersachsen kunt u verblijven op een ruime kampeerplaats of comfortabele accommodatie.