Wilsumer Berge

Horeca

Pazzi am See 

Alles draait bij 'Pazzi am See' om echte verse Italiaanse gerechten. Wij verwennen u graag met klassieke gerechten volgens de tradities van ons vaderland. Fijne antipasti, zelfgemaakte pizza en pasta, hoofdgerechten met vlees, vis en heerlijke gevarieerde desserts. Tevens wacht een ware schatkamer van geselecteerde Italiaanse wijnen op u. 

Pizza, Pasta, Vino: Ambiance en genot op hoog niveau

Wij koken altijd vers, volgens orginele recepten en in de beste mediterrane traditie. Al onze gerechten hebben een eigentijdse touch. Genieten staat hoog in het vaandel, dat ziet u al bij de eerste blik op onze wijn- en menukaart. 

Zoals we allemaal weten, eet het oog ook. Bij 'Pazzi am See' waant u zich in de mediterraanse, elegante inrichting en de prachtige entourage buiten met uitzicht op het meer. U Kunt een verfijnde en toch ontspannen sfeer verwachten die de perfecte setting biedt voor uiteenlopende gelegenheden. 

Wilt u een heerlijke maaltijd voor een familiefeest, een elegant diner voor een zakelijke bijeenkomst? Of gewoon een verrukkelijke, echte Italiaanse pizza eten in Wilsum, midden in de natuur? We kijken er naar uit u te verwelkomen!

Snackbar – voor de snelle hap

Er is een snackbar op de camping aanwezig. Deze is in het hoogseizoen dagelijks geopend. Er zijn vele maaltijden te bestellen in de snackbar, zoals braadworst of een heerlijke saté. Zin in een verkoelend (schep)ijsje? Kom gezellig langs en proef ze allemaal. 

Openingstijden
Woensdag t/m zondag: 14:00 uur tot 22:00 uur. 

 
 
Beachclub Wilsum
 
Terras Beachclub Wilsum

Meer Op het park