Wilsumer Berge

Horeca

Restaurant Lakeside

Ons restaurant is gesloten en wordt momenteel gerenoveerd - na een brand een paar weken geleden - en volledig herbouwd voor een nieuw concept. We zijn van plan om eind november te heropenen onder de nieuwe naam Lakeside Restaurant & Events!

Je kunt een à la carte restaurant verwachten met een multicultureel menu. Fijne wijnen, goede bieren en een grote selectie non-alcohholische dranken vind je in het nieuwe Lakeside Restaurant.

Daarnaast bieden we dan ook een evenementenruimte voor besloten feesten van 30-80 gasten. En dit alles met uitzicht op onsprachtige natuurlijke meer! Vier binnenkort je jubileum, bedrijfsfeest of kerstfeest bij ons! Klaus Schäfer - onze chef-kok - zal je culinair verwennen.

Plan je een conferentie of een personeelsfeest? We zijn ook beschikbaar voor (ongewone) conceptaanvragen! Neem gerust contact met ons op via sylvia@wilsumerberge.de. We nemen dan contact met je op!

Snackbar - IMBISS am SEE

We bieden friet, curryworst, frikandel, cappuccino en nog veel meer, zowel om mee te nemen als voor consumptie ter plaatse.

Openingstijden herfstseizoen

Maandag t/m donderdag: gesloten

Vrijdag t/m zondag: 14:00 - 20:00

 
 
Beachclub Wilsum
 
Terras Beachclub Wilsum
 

Meer Op het park