Wilsumer Berge

Horeca

RESTAURANT LAKESIDE

Ons Lakeside Restaurant werd in het voorjaar van 2024 volledig gerenoveerd en kreeg een nieuw concept! Ongeveer 70 à la carte gasten kunnen plaatsnemen in onze zalen met airconditioning en een geweldig uitzicht op ons natuurlijke meer! De Nederlandse touch is in het hele restaurant terug te vinden - onze directeur en grote delen van ons team komen immers uit het naburige Nederland! Jong, fris, modern, intercultureel, mediterraan - dat is ons concept en ons menu! Onze sommelière heeft een kleine en fijne selectie wijnen voor u samengesteld! Passend bij de verschillende seizoenen en de ideeën van onze chef, is de selectie altijd in flow! Heb je een geweldige wijn gevonden tijdens je verblijf in het restaurant? Neem hem dan mee als vino to go - want genieten stopt niet bij je accommodatie in Wilsumer Berge Resort!

Opening begin Juni ´24

SNACKBAR - IMBISS

Onze snackbar ligt tegenover de boulevard - de waterglijbaan is hier een opvallende verschijning, favoriet bij jong en oud! Ons team biedt klassieke friet en curryworst, maar ook populaire Nederlandse klassiekers zoals frikandel en kroket. Döner, lahmacun en diverse drankjes kunnen worden genuttigd op het terras of om mee te nemen.

Openingstijden

Vrijdag - zondag: 12:00-19:00 uur

Beachbar LITTLE LAKESIDE

Je vindt onze Little Lakeside strandbar op onze boulevard, naast het Lakeside restaurant. Overdag vind je hier heerlijke shakes, smoothies, koffiespecialiteiten en Bitburger bier, Afri-Cola en andere non-alcoholische dranken! Hier kun je in een ontspannen sfeer genieten van het geweldige uitzicht op ons natuurlijke meer! Alle ouders moeten het weten - vanaf hier kun je de hele speeltuin overzien en je kinderen in de gaten houden! En met een verkoelend drankje, een stuk taart of een hotdog van ons hotdogstation in de hand! Zo ontspannen kan een vakantie in Resort Wilsumer Berge zijn!

Geopend tijdens vakantieperiodes

Snacks im RANGER CLUB

Je vindt ook een kleine horecagelegenheid in ons indoor speelparadijs. Naast donuts en diverse zoetigheden bakken we verse Belgische wafels voor jong en oud! Koele verfrissende drankjes en verschillende koffiespecialiteiten maken ons aanbod compleet! Sokken vergeten? Geen probleem - je vindt hier een goede selectie van verschillende maten!

EVENTS

Het Wilsumer Berge Resort is een belevenis voor alle zintuigen! Het enorme terrein, dat al tientallen jaren bekend staat als klassieke camping, transformeert sinds een paar jaar in een resort dat traditie en moderniteit combineert! In 2024 plannen we nu de eerste evenementen, die jaarlijks op verschillende tijdstippen en in verschillende thema's zullen worden aangeboden.

Ons extra evenemententerrein biedt tot 80 gasten - tijdens een apart evenement of conferentie - de mogelijkheid om ongestoord en in een persoonlijke sfeer van ons resort te genieten! Plant u een teambuildingevenement voor uw bedrijf? Ons restaurant en animatieteam is ook hiervoor beschikbaar.

Wij bieden:
- Teambuildingevenementen met getrainde specialisten
- Natuurlijke omgeving + activiteiten
- Vergaderingen en conferenties "Back to Nature"
In het laagseizoen van oktober tot maart. Andere periodes op aanvraag!

Stuur uw aanvraag voor evenementen en conferenties naar sylvia@wilsumerberge.de

ARRANGEMENTEN

Wil je je favoriete persoon verrassen? Of een weekendje weg combineren met een lekker etentje? Misschien heb je een verjaardag, huwelijksjubileum, jubileum of iets anders leuks te vieren? Je kunt er zeker van zijn - wij vinden het juiste arrangement voor je!
 
 
 

Meer Op het park