Wilsumer Berge
Camping Meppen

Camping Meppen Duitsland

  • Natuurcamping in Duitsland
  • Met recreatieplas en zandstrand
  • ±45 km van Meppen

Camping bij Meppen in Duitsland

Bent u op zoek naar een camping bij Meppen in Duitsland waar u zowel kunt genieten van een ontspannen vakantie midden in de natuur als de gezelligheid opzoeken in Meppen? Dan bent u op onze natuurcamping in Wilsum aan het juiste adres. Word 's ochtends wakker met een kop koffie en luister naar de fluitende vogeltjes terwijl u in het zonnetje zit, en rijd in de middag naar de gezellige stad Meppen om te winkelen, gelegen op ±45 km van Wilsumer Berge. Op onze camping bij Meppen in Duitsland heeft u de keuze uit een ruime kampeerplaats of een comfortabele accommodatie. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Kamperen midden in de natuur

Neem uw eigen kampeermiddel mee en kom kamperen op onze camping bij Meppel in Duitsland. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet waardoor u profiteert van veel privacy. De standaard kampeerplaatsen zijn gemiddeld 100 m² en beschikken over 6 ampère stroom en gedeelde watertappunten. De comfort- en back to nature kampeerplaatsen beschikken over 16 ampère stroom, een eigen afvoer en watertappunt. Ook beschikt u op onze camping bij Meppen in Duitsland over gratis wifi; wel zo handig om het thuisfront op de hoogte te kunnen houden!

► Minimaal 100 m²
► 6 tot 16 ampère stroom
► Gedeeld of eigen watertappunt

Vakantiehuis bij Meppen in Duitsland

Ook kunt u een vakantiehuis nabij Meppen in Duitsland huren. De accommodaties bij Wilsumer Berge zijn geschikt voor maximaal 18 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Kiest u voor een vakantiehuis, safaritent of een wood cottage? Wanneer u met de hele familie of een grote vriendengroep een vakantiehuis bij Meppen in Duitsland wilt huren is ons familiehuis uw ideale vakantiebestemming. Relax in de woonkamer, bereid de lekkerste gerechten in de volledig ingerichte keuken of ervaar een goede nachtrust op de comfortabele bedden. Ook beschikt u over een privé terras of veranda; wel zo fijn wanneer het zonnetje lekker schijnt!

â–ş Geschikt voor 2 tot 18 personen
► Met privé terras of veranda
â–ş Gratis wifi

Wat te doen op onze camping bij Meppen in Duitsland?

Op onze camping bij Meppen in Duitsland hoeft u zich zeker niet te vervelen! Zoek verkoeling in de recreatieplas en relax daarna op het zandstrand of geniet van een hapje en drankje bij een van onze horecagelegenheden. Zijn uw (klein)kinderen ook mee naar onze camping bij Meppen in Duitsland? Zij vermaken zich opperbest met het entertainmentteam (schoolvakanties), in de adventurehal of in een van de vele speeltuintjes. 

Wilt u een dagje eropuit vanaf onze camping bij Meppen in Duitsland? Ook in de omgeving is genoeg te beleven. Bezoek dierentuin Nordhorn, Wildlands Adventure Zoo Emmen of struin door de straten van het gezelligen Meppen. Tip: huur een fiets bij ons en maak een prachtige fietstocht. Wanneer mogen wij u verwelkomen op onze camping bij Meppen in Duitsland?