Wilsumer Berge
Midweek Duitsland

Midweek Duitsland

  • Net over de Duitse grens
  • ANWB camping
  • Natuurrijke omgeving

Midweek naar Duitsland

Wilt u een midweek naar Duitsland? Dan is onze ANWB camping de ideale vakantiebestemming! Wilsumer Berge ligt namelijk net over de Duitse grens bij Coevorden en Hardenberg. Dat betekent dat u niet heel ver hoeft te reizen voordat u uw vakantiebestemming bereikt; wel zo fijn! Neem uw eigen kampeermiddel mee en geniet van het échte buitenleven in Grafschaft Bentheim of overnacht in een comfortabele accommodatie. De keuze is aan u. Ook valt er tijdens uw midweek weg naar Duitsland genoeg te beleven op en in de omgeving van onze camping. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Uw midweek weg naar Duitsland

Na een niet al te lange reis arriveert u op onze familiecamping voor uw midweek weg in Duitsland. Eenmaal bij aankomst wordt u direct ondergedompeld in de rust en prachtige natuur om u heen. Uw vakantie kan beginnen! Zet uw eigen kampeermiddel op of pak uw koffers uit in een van onze accommodaties. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet waardoor u geniet van veel privacy. Ook beschikt u tijdens uw midweek weg naar Duitsland standaard over 6 ampère stroom en een centraal watertappunt. Voor iets meer luxe kunt u kiezen voor de comfort kampeerplaatsen met 16 ampère stroom, een eigen afvoer en watertappunt. Toch liever overnachten in een accommodatie? Kies voor een chalet, safaritent, bungalow of familiehuis, welke geschikt zijn voor 2 tot 18 personen. Samen met uw gezelschap geniet u volop van uw midweek naar Duitsland.

Wat te doen tijdens uw midweek naar Duitsland?

Er is genoeg te doen tijdens uw midweek naar Duitsland. Zoek verkoeling in de recreatieplas, relax op het zandstrand of geniet van een lekker hapje en drankje bij een van de horecagelegenheden. Uw (klein)kinderen vermaken zich tijdens de midweek weg naar Duitsland opperbest in de speeltuin of spelen spelletjes met het recreatieteam. Liever een dagje eropuit? Huur een fiets en ontdek de natuurrijke omgeving van ons vakantiepark in Nedersaksen. Of ga een dagje cultuur snuiven in Nordhorn, Lingen of Meppen. Ook vindt u nabij onze camping diverse speeltuinen en dierentuinen. Kortom, tijdens uw midweek naar Duitsland valt er altijd wel iets te beleven, voor zowel jong als oud!

Onze tips:

🏖 Dobber en relax in onze recreatieplas
🚴 Huur een fiets en ontdek de prachtige omgeving
🦙 Kom knuffelen met onze alpaca's
🛍 Ga shoppen in de gezellige stad Nordhorn
🏰 Bezoek het kasteel in Bad Bentheim
🐒 Spot uw lievelingsdier bij de dierentuin