Wilsumer Berge
Camping Hardenberg

Overnachten dicht bij Hardenberg

 • Vakantiepark over de Duitse grens
 • Op 30 autominuten van Hardenberg
 • Beoordeeld met 4 sterren van de ANWB

Het ultieme vakantiegevoel in de regio Hardenberg

Met een prachtige ligging in het Vechtdal is Hardenberg een geliefde en populaire vakantiebestemming. Hier in de natuur heeft u alle ruimte om uzelf op te laden. Waar kunt u uw vakantie nu het beste vieren dan op een camping nabij Hardenberg? Combineer uw uitje met een verblijf op Wilsumer Berge; onze camping ligt net over de Duitse grens en op een half uurtje rijden van Hardenberg. Dat is nog eens een uitstekende uitvalsbasis om al het moois van deze regio te ontdekken. Kiest u voor kamperen of toch liever voor een accommodatie? Beide is mogelijk bij Wilsumer Berge.

Back to nature bij Wilsumer Berge

Word één met de natuur bij Wilsumer Berge. Kamperen nabij Hardenberg is mogelijk op onze back to nature-, standaard- of comfort kampeerplaatsen. Uw hond is van harte welkom op de aangegeven kampeerplaatsen. Genieten in een puur stukje natuur van minimaal 100 m² met 6 tot 16 ampère stroom en een eigen of centraal watertappunt. En wist u dat u ook op een kampeerplaats aan het water kunt verblijven?

Voor extra luxe kunt u ook een huisje huren voor minimaal 2 personen en maximaal 18 personen. Kies uit een lodge, suite, cottage, safaritent, trekkershut of een houten vakantiehuis. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw vakantie op ons vakantiepark dicht bij Hardenberg.

Meer over uw verblijf:

 • Kamperen op ruime kampeerplaatsen
 • Optioneel kamperen aan het water
 • Ruime aanbod accommodaties
 • Geschikt voor 2 tot 18 personen
 • In de natuur van Grafschaft Bentheim
 • Honden zijn welkom

Ons aanbod voor uw vakantie dicht bij Hardenberg 

Op avontuur in Hardenberg

Dit mag u niet missen

  Varen over de Vecht
  Attractiepark Slagharen
  Wandelen door natuurgebieden
  Natuuractiviteitencentrum De Koppel

Ontdek de regio Hardenberg vanaf het water! Vaar over de Vecht, bewonder de prachtige natuur en voel de vrijheid op het water. Voor een spectaculair dagje uit met kinderen is Attractiepark Slagharen een aanrader. Met meer dan 30 attracties is er altijd wel een avontuur te beleven. Natuurliefhebbers maken hun hoofd helemaal leeg in de prachtige natuurgebieden. Wandel of fiets door het Reestdal bestaande uit bos, heide, hooilanden, akkers en houtwallen of de Rheezerbelten; een opgestoven dekzandrug met eikenhakhout. Voor alles over het thema water en natuur bent u bij natuuractiviteitencentrum De Koppel aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor een combinatie van activiteiten en excursies in tuinen en Vechtpark met lokale natuurgidsen. U komt haast tijd tekort wanneer u verblijft op onze camping nabij Hardenberg.

📍 Zo dicht ligt Hardenberg van Wilsumer Berge vandaan:

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

✦ Kan ik naast kamperen ook een accommodatie huren?

Ja, bij Wilsumer Berge kunt u kamperen nabij Hardenberg op de ruime kampeerplaatsen en voor meer comfort een vakantiehuis huren. U kunt met maximaal 18 personen verblijven op ons vakantiepark dicht bij Hardenberg.

✦ Mag mijn hond ook mee naar jullie park?

Ja, onze camping in de buurt van Hardenberg is hondvriendelijk. Neem uw trouwe viervoeter gerust mee naar de huisdiervriendelijke kampeerplekken of in de accommodaties. Let op: er geldt een maximum van twee honden per verblijf.