Wilsumer Berge
Weekendje weg Duitsland

Weekend weg Duitsland

  • Net over de Duitse grens
  • Omringd door prachtige natuur
  • Camping met recreatieplas

Weekendje weg naar Duitsland

Wilt u eropuit en het liefst naar het buitenland? Kies dan voor een weekend weg naar Duitsland! Camping Wilsumer Berge ligt net over de Duitse grens en is bij uitstek geschikt voor een ontspannen vakantie. Wilsumer Berge beschikt over ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties; dankzij ons ruime aanbod vindt u gegarandeerd het perfecte verblijf voor uw weekendje weg naar Duitsland. Ook bevindt u zich in een prachtige natuurrijke omgeving. Geniet van de rustgevende natuurgeluiden en ga op ontdekkingstocht tijdens een wandeling of fietstocht! Met wie gaat u naar Duitsland voor een weekend weg?

Weekendje weg in Duitsland net over de grens

Wanneer u naar Duitsland een weekend weg gaat heeft u bij Wilsumer Berge de keuze uit een ruime kampeerplaats (gemiddeld 100 m2 groot) of comfortabele accommodatie, variërend van een trekkershut en wood cottage tot een safaritent en familiehuis. De standaard kampeerplaatsen beschikken over 6 ampère stroom en een gedeeld watertappunt. De comfort kampeerplaatsen hebben iets luxere voorzieningen, met 16 ampère stroom, een eigen afvoer en watertappunt. Of kies tijdens uw weekend weg naar Duitsland voor een accommodatie, geschikt voor 2 t/m 8 personen. Wilt u met een grotere groep een (lang) weekend weg naar Duitsland? Kies dan voor het familiehuis geschikt voor 18 personen. 

Sfeerimpressie van uw weekend weg naar Duitsland

Weekendje weg naar Duitsland: tips van Wilsumer Berge

Wanneer u een weekendje naar Duitsland gaat is het wel zo fijn om te weten wat er allemaal te beleven is in de omgeving en op onze camping! Eén ding is zeker: u hoeft zich zeker niet te vervelen. Zoek verkoeling in de zwemvijver, relax op het zandstrand, ga boogschieten in de adventurehal of geniet van een lekkere maaltijd bij een van de horecagelegenheden. Uw (klein)kinderen vermaken zich tijdens een weekend weg naar Duitsland opperbest in een van de vele speeltuinen of samen met het animatieteam. Naast alle leuke activiteiten op onze camping, is een bezoekje aan de omgeving zeker de moeite waard. Tip: huur tijdens uw weekendje weg naar Duitsland bij ons fietsen en maak een prachtige fietstocht. Of ga shoppen in Nordhorn, spot uw lievelingsdier bij Dierentuin Nordhorn of bezoek kasteel Bad Bentheim. Kortom, genoeg avonturen te beleven tijdens uw weekendje weg naar Duitsland. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Faciliteiten

Een strandvakantie? Een actieve vakantie? De uitgebreide faciliteiten van Wilsumer Berge zorgen ervoor dat niemand zich meer hoeft te vervelen!

Omgeving

Ontdek de prachtige omgeving van Wilsumer Berge. Er zijn vele bossen en mogelijkheden voor uitstapjes. Er is genoeg te beleven voor zowel jong als oud!