Wilsumer Berge
Voorjaarsvakantie in Duitsland

Voorjaarsvakantie in de Duitse natuur

 • Vakantiepark in Grafschaft Bentheim
 • Outdoor & Adventure activiteiten
 • Grote recreatieplas mét speeltuin

Voorjaar in Duitsland: genieten in de natuur

Kom helemaal tot rust in de Duitse natuur in de voorjaarsvakantie, als alles groeit en bloeit. Uw voorjaarsvakantie in Wilsum staat garant voor rust, ruimte en natuur. U heeft de mogelijkheid om te verblijven in één van de (nature) lodges of in een trekkershut. Maar er is ook een groot familiehuis voor wel 18 personen! Dankzij vele outdoor activiteiten, een recreatieplas en gezellige horecagelegenheden verveelt u zich geen moment tijdens uw voorjaarsvakantie bij Wilsumer Berge!

Ontdek de mogelijkheden in de voorjaarsvakantie ⤵

Beleef voorjaarskriebels tijdens uw verblijf

Tijdens uw voorjaarsvakantie in Duitsland overnacht u in één van onze unieke accommodaties in de regio Nedersaksen. Wij bieden plek aan maximaal 18 personen. U bent voorzien van alle luxe en comfort. De accommodaties zijn namelijk stuk voor stuk volledig ingericht waardoor u niets van thuis hoeft te missen. Het enige wat u hoeft te doen is uw koffer uitpakken bij aankomst! En wilt u uzelf extra verwennen? Kies dan voor een wellness vakantiehuis voorzien van een hottub of sauna. Dat is nog eens optimaal ontspannen in de voorjaarsvakantie. 

Uw vakantie in het kort:

 • Lodges en trekkershutten
 • Maximaal 18 personen
 • Privé wellness optioneel
 • Huisdieren zijn welkom
 • Midden in de bossen

Volop pret voor alle leeftijden

U hoeft zich geen moment te vervelen! Wij beschikken over talloze faciliteiten voor jong en oud, dat maakt uw vakantiegevoel helemaal compleet. Zo geniet u vanuit uw vakantiehuis van een wandeling langs de recreatieplas, uitgebreide spel sport- en spelmogelijkheden in de natuur of van activiteiten in de adventurehal. Ideaal wanneer het buiten slecht weer is. Ook kunt u knuffelen met onze alpaca's en ze voeren, dat is nog eens een leuk aandenken aan uw voorjaarsvakantie!

Liever eropuit? Maak een uitgebreide wandel- of fietstocht in de natuur, beleef avonturen in Wildlands Adventure Zoo Emmen, bewonder de burcht in Bad Bentheim of bezoek Nordhorn waar u kunt winkelen in de binnenstad of varen op de wateren rondom de stad.

Dit mag u niet missen 

  Adventurehal met klimwand
  Alpaca farm
  Kasteel Bentheim
  Wildlands Adventure Zoo
  Nordhorn

Wat gasten ons eerder vroegen:

🧖 Zijn er ook wellness faciliteiten aanwezig?

Jazeker, u kunt bij ons een luxe vakantiehuis huren met een sauna of jacuzzi. Heerlijk uw spieren ontspannen en optimaal tot rust komen. Zo komt u helemaal opgeladen weer thuis!

🐕 Mag mijn hond ook mee op vakantie?

Tijdens de voorjaarsvakantie in Duitsland is uw hond toegestaan in enkele accommodaties. Geef bij de boeking aan dat u met uw hond wil komen en wij zoeken een gepast verblijf voor u. Samen genieten jullie van een heerlijke vakantie in de Duitse natuur.