Wilsumer Berge
luxe vakantiehuis duitsland

Luxe vakantiehuis Duitsland

  • Vakantiehuizen in de natuur
  • Voor jong en oud
  • Huisdiervriendelijk
  • Duurzaam gebouwd

Een luxe vakantiehuis huren in Duitsland

Bij Wilsumer Berge kunt u heerlijk tot rust komen in een luxe vakantiehuis in Duitsland. De vakantiehuizen bevinden zich midden in de natuur en zijn voorzien van ruime slaapkamers met inbouwkasten, een badkamer, royale living die doorloopt in de keuken en een uniek overdekt terras. Elke ochtend wordt u wakker en ontbijt u met het geluid van de zingende volgels. Ook kunt u voor een huisje met wellness kiezen, dat is pas luxe. Komt u met het gezin of met de familie? Huur dan een luxe vakantiehuis voor 4- of 6 personen. Komt u met z'n tweetjes? Wij hebben ook luxe vakantiehuizen voor 2 personen. U kunt genieten van een vakantie in een lodge, berghut of familiehuis. U ervaart hier het echte luxe vakantiegevoel! Boek snel uw luxe vakantiehuis in Duitsland.

Zoek en boek uw luxe vakantiehuis ⤵

Overnachten in een luxe vakantiehuis in Duitsland

Wilsumer Berge biedt diverse luxe vakantiehuizen in Duitsland aan. De huizen liggen midden in de natuur, zijn sfeervol en comfortabel ingericht in de typische Scandinavische stijl. De natuur wordt volledig mee naar binnen gehaald en geeft u daarom een landelijk gevoel. U kunt volledig ontspannen in een luxe vakantiehuis in Duitsland. Ontdek bijvoorbeeld onze natuurhuisjes of ecolodges. Deze accommodaties zijn voorzien van ruime slaapkamers, twee badkamers, een aparte toilet, grote woonkamer met open keuken en een mooi overdekt terras. Wilt u optimaal genieten van de luxe en volledig ontspannen tijdens uw vakantie? Huur dan een luxe vakantiehuis met hottub of sauna!

Faciliteiten bij uw luxe vakantiehuis

Bij Wilsumer Berge kunt u een luxe vakantiehuis huren in Duitsland. Op het park zijn er genoeg dingen te zien en te doen zowel voor jong als oud. Er zijn diverse horecagelegenheden waaronder een restaurant. Daarnaast beschikt het park ook over een snackbar. Neemt u de kinderen mee op vakantie? Er is een entertainmentteam en programma aanwezig! Als het slecht weer is kunnen de kinderen naar de Adventure Hal. Uw kinderen zullen zich zeker vermaken! Buiten zijn er nog sport- en spelmogelijkheden. Bij zonnig weer kunt u lekker plonsen in de recreatieplas. Bij uw luxe vakantiehuis in Duitsland kunt u zelfs met alpaca's knuffelen! Kortom, er zijn genoeg dingen te doen. 

De faciliteiten in het kort:

🍝 Diverse horecagelegenheden
🤹 Entertainmentteam en programma
🧗 Adventure Hal
🌊 Recreatieplas
🚴 Fiets- en e-chopperverhuur
🦙 Alpaca's knuffelen

Veelgestelde vragen over een luxe vakantiehuis in Duitsland

🐶 Is het mogelijk om een hond mee te nemen in een luxe vakantiehuis in Duitsland?

Wij snappen erg goed dat u uw trouwe viervoeter niet thuis wilt laten. Daarom kunt u in de meeste van onze luxe vakantiehuizen met uw hond verblijven! Uw hond gaat ook een mooie tijd beleven bij ons op het Wilsumer Berge Resort!

🍃 Zijn de luxe vakantiehuizen duurzaam?

Wilsumer Berge heeft een nieuw park genaamd: The Valley. Dit park beschikt over exclusieve vakantiewoningen met uitzicht over het landschap van Grafschaft Bentheim. Deze luxe vakantiehuizen in Duitsland zijn duurzaam gebouwd met hoogwaardige materialen. 

🧖‍♀ Is er een wellness mogelijkheid bij een luxe vakantiehuis in Duitsland?

Er is niets fijner dan tijdens uw vakantie volledig te ontspannen in de wellness. Bij Wilsumer Berge kunt u daarom een luxe vakantiehuis in Duitsland huren met wellness. Na een verblijf in dit vakantiehuisje komt u gegarandeerd weer helemaal uitgerust thuis.