1. Een seizoen lang voordelig kamperen
  2. Kampeerplaatsen in de natuur
  3. Spontane vakanties en weekendjes weg

Seizoenplaats op onze camping in Duitsland

Met uw caravan, vouwwagen of tent een heel vakantieseizoen genieten. De drukte van de dagelijkse beslommeringen even achter u laten voor een vakantie of weekend op onze familiecamping in Duitsland. Dat klinkt toch heerlijk? Op een seizoenplaats op onze camping in Duitsland kunt u van maart tot november terecht. Met wie komt u genieten van spontane weekendjes weg of een lange vakantie op uw goedkope seizoenplaats op onze camping Wilsumer Berge? Met een seizoenplaats geniet u voordelig van zoveel mogelijk kampeerplezier als u zelf wilt. Uw seizoenplaats bevindt zich op onze camping op speciale seizoenvelden. Terwijl de kinderen lekker ravotten in de bossen of in de speeltuin nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, kunt u zelf lekker genieten van de rust en de mooie natuur die het park te bieden heeft. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een seizoenplaats bij Wilsumer Berge!

 
Neem contact met ons op
 

Uw seizoenplaats op onze camping:

  • Maximaal 6 personen per kampeerplek
  • Watertappunten op het veld
  • 6 tot 16 ampère stroomvoorziening
  • Televisie aansluiting
  • Huisdieren toegestaan
 

Kamperen wanneer u wil

Wanneer u kiest voor een seizoenplaats op onze camping nabij Uelsen kunt u kamperen wanneer u wil. Geniet zo vaak als u wil van de prachtige natuurrijke omgeving in het Grafschaft Bentheim. Met een seizoenplaats in Duitsland heeft u voldoende tijd om alle wandel- en fietsroutes te verkennen, uitstapjes te maken naar het Kasteel Bentheim, de dierentuin, het zwembad of een van de andere bezienswaardigheden. Ook liggen verschillende Nederlandse plaatsen, zoals Coevorden en Hardenberg, op korte afstand. Een goedkope seizoenplaats op onze camping in Duitsland betekent dat u ook gebruik kunt maken van onze faciliteiten. Heerlijk pootje baden op de houten steiger dwars over de recreatieplas, zonnen op het zandstrand, deelnemen aan sportieve activiteiten of ontspannen met een drankje op het terras. De kinderen kunnen in het hoogseizoen ook terecht bij het enthousiaste animatieteam voor vele leuke en uitdagende activiteiten. Zeker weten dat u vele leuke momenten beleeft met een (voor)seizoenplaats op onze camping in Duitsland. 

 
 

Prijzen seizoenplaats Wilsumer Berge 2019

Seizoenplaats (16-03 tot 02-11)

Standaardplaats  €1025,- 
Comfortplaats incl 140 kWh stroom    €1275,-


Seizoenplaats Plus (01-01 tot 31-12)

Standaardplaats caravan op de plek  €1200,- 
Standaardplaats overdekte winterstalling  €1300,- 
Comfortplaats caravan op de plek incl. 200 kWh stroom  €1450,-
Comfortplaats overdekte winterstalling incl. 200 kWh stroom    €1550,-


Wanneer u kiest voor een seizoenplaats Plus kunt u uw caravan het gehele jaar laten staan op uw kampeerplek of deze in de overdekte winterstalling plaatsen.

 

Toeslagen

Hond  €75-
Extra persoon  €70,-
Elektra >140/200  €0,60 per kWh 
Reserveringskosten    €10,-

*Indien u de vloer van uw voortent e.d. op de plek wilt laten liggen tot het volgende seizoen dan dient u hiervoor € 100,- borg te betalen.

 
Bespreek uw seizoenplaats
 

Neem contact met ons op via onderstaand contact formulier