Wilsumer Berge
Camping Coevorden

Camping Coevorden

  • Camping gelegen in het Duitse Wilsum
  • Net over de grens bij Coevorden
  • Recreatieplas mét zandstrand

Camping over de grens bij Coevorden

Wilt u uw vakantie vieren in het buitenland, maar wilt u daar niet zo ver voor rijden? Dan is onze camping over de grens bij Coevorden perfect voor u! Camping Wilsumer Berge is gelegen in Grafschaft Bentheim, in het plaatsje Wilsum. Vanaf Coevorden bent u binnen 30 autominuten op onze camping; hoe fijn is dat? Op onze camping kampeert u op ruime kampeerplaatsen. Daarbij komt dat onze camping gelegen is in een zeer natuurrijke omgeving; wordt 's ochtends gewekt door de fluitende vogeltjes en geniet van het buitenleven. Wilt u liever iets meer luxe? U kunt op onze camping ook een comfortabele accommodatie huren.

Overnachten in de buurt van Coevorden

Bent u een buitenmens en houdt u van kamperen? Bij Wilsumer Berge kunt u kamperen op ruime kampeerplaatsen van ca. 100 m. U heeft de keuze uit een standaard kampeerplaats met 6 ampère stroom, een centraal gelegen watertappunt en gratis wifi. Ook kunt u kiezen voor een huisdiervrije standaard kampeerplaats. Kies voor de comfort kampeerplaats met 16 ampère stroom, eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en gratis wifi, wanneer u meer comfort wenst. Wilt u toch liever verblijven in een accommodatie? Kies dan voor een safaritent geschikt voor maximaal 6 personen.

Waarom Wilsumer Berge?

  • Gelegen midden in de natuur
  • Recreatieplas mét zandstrand
  • Ruime en groene kampeerplaatsen
  • Tal van activiteiten op de camping
  • Géén toeristenbelasting

Ontdek camping Wilsumer Berge

Op onze camping in de omgeving van Coevorden is genoeg te beleven voor jong én oud. Heeft u onze grote recreatieplas met zandstrand al ontdekt? Deze recreatieplas is heerlijk om even verkoeling te zoeken of met je eigen gemaakte vlot op te varen! De kinderen vermaken zich ook opperbest met het animatieprogramma; in de schoolvakanties staan er tal van activiteiten op de planning. Van knutselen en speurtochten tot playbackshows en sportactiviteiten. Zit het weer even niet mee? Dan kunnen de kids zich uitstekend vermaken in de indoor adventurehal. Op onze camping over de grens bij Coevorden is genoeg te beleven voor jong én oud. Mag uw hond niet ontbreken tijdens uw vakantie? Op onze hondencamping is uw hond van harte welkom. 

Mooie camping in mooie omgeving. Mooie ruime plekken en goede voorzieningen | Beoordeeld met een 8 door Bert

🐶 Op welke camping bij Coevorden kan ik met de hond verblijven?

Een fijne hondencamping nabij Coevorden is Wilsumer Berge. Onze camping bij Coevorden ligt op slechts 23 kilometer afstand. De omgeving van Coevorden in zowel Nederland als Duitsland is prachtig en zeer geschikt voor uitjes met uw hond.

⛺ Welke camping ligt in de omgeving van Coevorden?

Op vakantie naar het buitenland maar toch ook weer niet te ver de Nederlandse grens over. Wilsumer Berge is een camping in de omgeving van Coevorden. De reistijd tussen onze camping en Coevorden bedraagt minder dan 30 minuten rijden met de auto. Op uw kampeerplaats nabij Coevorden kunt u rustiek kamperen in de prachtige natuur.

🇩🇪 Wat is een leuke camping in Duitsland dicht bij Coevorden?

Dat is Wilsumer Berge! Wanneer u zoekt naar een leuke camping in Duitsland bij Coevorden zit u hier goed. Op onze camping bij de grens met Duitsland en Nederland kunt u kamperen, een huisje huren of verblijven in een safaritent. En dat allemaal in een schitterende natuur én dicht bij Coevorden. Ontdek de leukste plekken in Duitsland en Coevorden vanaf de camping.

💦 Welke camping bij Coevorden heeft een recreatieplas?

Onze camping bij Coevorden heeft een schitterende recreatieplas. Pootje baden op de vlonder, vanaf de glijbaan het water in vliegen, een balletje hooghouden of zonnen op het zandstrand. Op onze camping met zwemvijver in Duitsland nabij Coevorden kan het allemaal. Met wie bezoekt u onze camping bij Coevorden met recreatieplas?