Wilsumer Berge
Emma, Evan & Friends

Emma, Evan & Friends

Ontmoet Emma En Evan

Emma en Evan zijn twee stoere outdoor rangers die altijd op zoek zijn naar avontuur. Evan Brave en Emma Adventure zijn in 2020 aangekomen op de mooiste open plek in de bossen, de Wilsumer Berge. Ze waren een bijzonder hert op het spoor, een hert met een vlek in de vorm van een hartje precies in zijn nek. Na een verkenningstocht bleek dit het leefgebied te zijn van dit bijzondere dier. Ze hebben hun kamp opgeslagen bovenaan de berg en zijn verliefd geworden op de natuur en haar bewoners. Het hert hebben ze nog niet gevonden, maar daar kan jij misschien bij helpen! Intussen hebben de twee avonturiers een grote hal omgetoverd tot een echt trainingscentrum, zodat ze jou kunnen opleiden tot een echte outdoor ranger. Kom je eens kijken in de Adventure Hall?

Ga jij graag mee op avontuur samen met de Berg Adventure Club? Dat kan tijdens de schoolvakanties bij ons op Wilsumer Berge. Wil je meer weten over de activiteiten van de Berg Adventure Club tijdens je verblijf op ons vakantiepark? Bekijk dan het recreatieprogramma op deze pagina, in de app, of haal het op bij de receptie.

Doe mee met de activiteiten van de Berg Adventure Club en ga als outdoor ranger mee op avontuur in de bossen van Wilsumer Berge. Train je vaardigheden in de Adventure Academie in het avonturenbos of op onze klimmuur en boogschietbaan. Kom elke ochtend knutselen en beleef elke avond een spannend avontuur tijdens de tweetalige theatervoorstelling van Emma en Evan.

 
 
Emma, Evan & Friends
 

Emma, Evan & Friends bij jou in huis!

Kun jij geen genoeg krijgen van onze Berg Adventure Club vriendjes? Haal ze dan in huis! Hieronder vind je verschillende kleurplaten die jij kunt downloaden, uitprinten en kunt inkleuren! Vergeet niet om jou mooiste creaties met ons te delen via onze mail, Instagram of Facebook!

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten