Wilsumer Berge

Emma, Evan & Friends

Welkom bij de Berg Adventure Club.

Hallo allemaal en welkom bij de Berg Adventure Club. Emma, Evan en hun vriendjes laten elke vakantieperiode hun gezicht zien bij Wilsumer Berge Resort om samen met alle gasten de grootste avonturen te beleven. Niets is onze vrolijke vrienden te gek. Van knutselen tot voetballen en van kampvuur tot de Adventure Academy niet is hun te dol.

Maar... ken jij onze Berg Adventure Club vriendjes al? Leer ze hieronder kennen!

Emma, Evan & Friends

Emma Adventure;

Emma komt uit een echt avonturen gezin. Samen met haar ouders heeft ze de mooiste plekken op de wereld gezien. Toen ze in haar eentje op avontuur is gegaan kwam ze op een dag Evan tegen. Vanaf het moment dat ze Evan leerde kennen waren het meteen beste vrienden en samen beleven ze nu dagelijks de spannendste avonturen. Nu merkt Emma dat ze hem wel steeds leuker begint te vinden. Samen met Evan is ze tot op de dag van vandaag op zoek naar de zilver hinde. Een bijzonder vrouwtjes hert een gelukshartje in haar vacht. Met haar liefde voor de dieren en de natuur wil ze het hert graag beschermen tegen stropers. De stropers willen van het arme dier een vloerkleed maken.

Emma is zorgzaam voor alles en iedereen en is erg geduldig en kant ontspannend handelen als er zich een probleem voordoet. Ze houd niet zo van rommel en is altijd bereid om haar handen uit de mouwen te steken. Ze vind het echter niet zo leuk als mensen veel opscheppen, schelden en dingen kapot maken. Ruzie maken en pesten gaat ze liever uit de weg. Ze probeert altijd vrede te bewaren en laat iedereen liefdevol met elkaar omgaan.

Evan Brave;

Evan is elke dag te vinden in de bossen van Wilsum. Tijdens een van zijn bos avonturen liep hij Emma tegen het lijf en sindsdien zijn de allerbeste vrienden. Samen zijn ze op zoek gegaan naar een bijzondere hinde. De hinde die ze zoeken is een speciaal vrouwtjes her. Een hert met in de vacht van de hals een vlekje in de vorm van een hartje. Er word gezegd; als je het dier aait dan brengt dat geluk. Als is Evan nog zo'n goede speurneus helaas hebben ze het hert nog niet gevonden. Wel vond hij het leefgebied van het dier. Evan heeft veel kennis over de natuur en de dieren in het bos. Emma noemt hem ook wel vaker eens een lopende encyclopedie omdat hij je de horen van de kop af kletst.

Evan is sterk en niet schuchter om te laten zien wat hij allemaal kan en weet. Hij is eerlijk (soms iets te eerlijk) en zorgzaam op de natuur en zijn vrienden. Evan is een stoere heldhaftige jongen met een klein hartje. Evan kan heel slecht tegen pesten en ruzie. Hij maakt het liever snel weer goed. Daarnaast kan hij het niet uitstaan als hij er niet achter kan komen hoe iets precies zit. Ook als mensen heel egoïstisch zijn vind Evan dat helemaal niet leuk.

Boswachter Henry;

Henry en Fuzz zijn bijna elke dag te vinden in de bossen van Wilsum. Henry beleeft samen met zijn uilenvriend, Fuzz, elke dag weer een nieuw avontuur. Henry heeft Fuzz een keer gewond aangetroffen in het bos. Fuzz bleek uit het nestje van papa en mama te zijn gevallen. Henry bedacht zich geen moment en schoot Fuzz te hulp. Henry heeft Fuzz met de hand groot gebracht. Henry en Fuzz zijn zo hecht geworden samen dat ze niet vaak zonder elkaar te vinden zijn in het bos rondom Wilsumer Berge Resort. Henry en Fuzz willen graag vriendjes worden met Silly en Robin, echter vinden Silly en Robin het duo een beetje eng. Henry en Fuzz kunnen de hulp van Emma en Evan goed gebruiken. Henry en Fuzz wonen in samen in een hutje in het bos. Ze vinden het gaaf als de wat oudere kinderen (8+) bij hun langs komen op het terrein. Rondom het hutje van Henry heeft hij namelijk een Outdoor & Adventure Area gebouwd. Hier kunnen de kinderen samen met het entertainmentteam komen lasergamen, boogschieten en nog veel meer! Bij slecht weer opent Henry zijn Indoor & Adventure Area zodat we droog kunnen boogschieten, klimmen of een reis onder de grond kunnen maken.

Emma
Evan
Boswachter Henry

Robin het Roodborstje;

 

Silly het Stinkdier;

Dit stinkdier is heel lief, maar een echte stuiterbal. Silly kan slecht tegen onrecht en ruzie. Silly vind het echter wel heel erg leuk om een af en toe een leuk grapje uit te halen bij een van de vriendjes. Silly is hele goede vriendjes met Evan. Echter is er iets magisch gebeurd met dit stinkdier. Evan heeft Silly gekregen als knuffel. Toen Emma en Evan op avontuur waren in de bossen van Wilsum, stuitte ze op een oud verlaten hutje. Het tweetal besloot te kijken in het hutje waarvan de muren kapot waren en de ramen niet meer functioneerde. Eenmaal binnen keken ze wat rond en vonden plots een oud, groot en dik boek. Op de kaft van het boek stond 'Magische spreuken'. Ze besloten om door het boek heen te bladeren, ze kwamen bij de speuk uit die voorwerpen tot leven wekte, dit moesten ze proberen. Toen Emma en Evan die dag naar het Berg Theater gingen om te vertellen aan de kids wat ze beleefd hadden die dag gingen ze toch echt de spreuk proberen. De spreuk werkte, niet op het voorwerp wat het duo bij zich hat, maar op knuffeldier; Silly het Stinkdier.

Fuzz de Uil;

Henry en Fuzz zijn bijna elke dag te vinden in de bossen van Wilsum. Henry beleeft samen met zijn uilenvriend, Fuzz, elke dag weer een nieuw avontuur. Henry heeft Fuzz een keer gewond aangetroffen in het bos. Fuzz bleek uit het nestje van papa en mama te zijn gevallen. Henry bedacht zich geen moment en schoot Fuzz te hulp. Henry heeft Fuzz met de hand groot gebracht. Henry en Fuzz zijn zo hecht geworden samen dat ze niet vaak zonder elkaar te vinden zijn in het bos rondom Wilsumer Berge Resort. Henry en Fuzz willen graag vriendjes worden met Silly en Robin, echter vinden Silly en Robin het duo een beetje eng. Henry en Fuzz kunnen de hulp van Emma en Evan goed gebruiken. Henry en Fuzz wonen in samen in een hutje in het bos. Ze vinden het gaaf als de wat oudere kinderen (8+) bij hun langs komen op het terrein. Rondom het hutje van Henry heeft hij namelijk een Outdoor & Adventure Area gebouwd.

 

Robin
Silly
Fuzz

Emma, Evan & Friends bij jou in huis!

Kun jij geen genoeg krijgen van onze Berg Adventure Club vriendjes? Haal ze dan in in huis! Hieronder vind je verschillende kleurplaten, werkbladen, doe opdrachten en meer!

Vergeet niet om jou mooiste creaties met ons te delen via onze mail, Instagram of Facebook!

Meer Op het park