1. Camping in Grafschaft Bentheim
  2. Perfect voor de oudere jeugd
  3. Veel sportieve activiteiten

Camping voor oudere jeugd in Duitsland

Staat er binnenkort een vakantie met uw tieners op de planning? Dan kan het vinden van een ideale bestemming lastig zijn. Uw tieners zijn waarschijnlijk net te oud voor spelletjes met het animatieteam, maar net te jong voor een vakantie zonder ouders. Wilsumer Berge is een perfecte camping voor oudere jeugd in Duitsland. Bij ons is er namelijk een recreatieteam aanwezig dat speciaal voor tieners de allerleukste activiteiten organiseert. Wat dacht u van een spannende spooktocht, een coole playbackshow of een voetbaltoernooi? Uw tieners beleven een leuke tijd op onze tienercamping in Duitsland. Wilsumer Berge bevindt zich net over de Duitse grens in Grafschaft Bentheim.

Let op: onze camping is géén jongerencamping.

Kamperen of een accommodatie huren?

Zoekt u een leuke camping met uw tieners? Wilsumer Berge is uitermate geschikt! Bij ons vindt u kampeerplaatsen midden in de natuur, bestaande uit bossen, heidevelden, zandverstuivingen en natuurlijke valleien, waar u prachtige wandelingen maakt. We snappen dat uw tieners misschien niet zitten te wachten op een lange wandeling. Daarom bieden we véél vermaak op onze camping voor oudere jeugd in Duitsland. Onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor 6 personen, hebben een oppervlakte van minimaal 100 m² en beschikken over 6 tot 16 ampère stroom (afhankelijk van het type) en gratis wifi. Voor iets meer luxe kiest u voor onze glamping accommodaties.

Waarom deze tienercamping in Duitsland?

➤ Recreatieteam speciaal voor tieners
➤ Speurtochten, playbackshows en méér
➤ Grote recreatieplas met zandstrand
➤ Voetbal, volleybal, basketbal en tennis
➤ Gezellige horecagelegenheden

 

Camping met tieners in Duitsland

Een uniek punt van onze tienercamping in Duitsland is toch wel de prachtige natuur op en rondom het terrein. Vanaf Wilsumer Berge maakt u de mooiste fietstochten en wandelingen of ontdekt u leuke plaatsjes in de omgeving, zoals Uelsen en Nordhorn. Wedden dat uw tieners het leuk vinden om het buitenzwembad in Uelsen te bezoeken of een waterfiets te huren in de gezellige stad Nordhorn? In deze stad vindt u bovendien een dierentuin: altijd een leuk uitje voor het gezin!

Toch is er ook óp onze camping in Duitsland voor uw tieners genoeg te beleven! Samen met hun vakantievrienden bouwen ze vlotten bij de zwemvijver, genieten ze van de zon op het zandstrand of chillen ze gezellig met elkaar bij Beachclub Wilsum. Elkaar uitdagen tijdens een potje voetbal, volleybal, basketbal of tennis behoort ook tot de mogelijkheden. En bij slecht weer kunnen uw tieners altijd terecht in onze adventurehal, waar ze kunnen klimmen en boogschieten.

Kortom: er valt genoeg te beleven op én rondom onze camping voor oudere jeugd in Duitsland!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

🇩🇪 Wat is een geschikte camping voor oudere jeugd in Duitsland?

Wilsumer Berge is een zeer geschikte camping voor oudere jeugd in Duitsland. Onze tienercamping in Duitsland beschikt over vele faciliteiten voor zowel jong als oud. Zo worden er in het hoogseizoen spooktochten, playbackshows en voetbaltoernooien georganiseerd. Op onze camping voor oudere jeugd in Duitsland verblijft u op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie.

🎉 Welke tienercamping in Duitsland beschikt over leuke faciliteiten?

Onze camping voor tieners in Duitsland beschikt over gave faciliteiten. Zo kunnen de tieners zich opperbest vermaken op het sportveld met een potje voetbal, in de recreatieplas om lekker te ravotten en bij minder mooi weer in de Adventurehal om te boogschieten. Ook beschikt onze camping voor oudere jeugd in Duitsland over gratis wifi; wel zo fijn voor tieners!

💦 Welke camping voor oudere jeugd in Duitsland beschikt over een zwemvijver?

Wilsumer Berge natuurlijk! Onze tienercamping in Duitsland beschikt over een grote zwemvijver mét zandstrand. Roetsj van de glijbaan, relax op het strand of ga lekker ravotten in het water. Tijdens uw vakantie op onze camping voor oudere jeugd in Duitsland met zwemvijver verblijft u op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie.

🤗 Wat is een leuke camping voor tieners?

Bij Wilsumer Berge beleven tieners gegarandeerd een leuke tijd. Op onze tienercamping in Duitsland valt namelijk genoeg te beleven voor deze doelgroep. Van een potje voetbal en een spooktocht tot ravotten in de zwemvijver en chillen op het zandstrand. Ook in de omgeving van onze familiecamping valt genoeg te beleven. Breng een bezoekje aan de dierentuin of wandel door een gezellige stad. Kortom, op onze camping voor tieners hoeft niemand zich te vervelen!