Wilsumer Berge

Vacature stage entertainment

Let me entertain you!

Ben je nog op zoek naar een uitdagende stage in de Grafschaft Bentheim, een regio die bekend staat om zijn natuur: prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, valleien en kasteel Bentheim? Een vakantie in de Wilsumse Bergen betekent een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin! Zo zorg jij voor een onvergetelijke vakantie! Hoe kan je dat doen? Lees snel verder!

Wilsumer Berge biedt vele faciliteiten, waaronder een heus entertainmentteam. Wij hebben onze eigen avonturenhal in een oude vliegtuighangar, die is omgebouwd tot een echte amusementsruimte met een boogschietbaan en een klimmuur. Samen met je collega's organiseren jullie de coolste activiteiten voor al onze gasten, van jong tot oud. Wilsumer Berge Resort heeft hun eigen karakters, Emma, Evan & Friends. Samen met Emma, Evan en hun vriendjes gaan onze jongste gasten op avontuur in onze Adventure Academy, van het zoeken naar insecten tot het bouwen van hutten in de grote bossen rond het park. Elke dag is er een nieuw avontuur te beleven met deze twee vrolijke avonturiers en hun dierenvrienden. Voor de tieners die de Wilsumer Berge Resort bezoeken, is er een apart tienerprogramma. Van limonade pong tot een grote karaoke avond, ook aan onze tieners is gedacht tijdens hun verblijf in het park. U kunt ook met het hele gezin deelnemen aan een van de (door jou georganiseerde) activiteiten. Van bingo tot springkussenfestivals, in ons entertainmentprogramma is er voor het hele gezin iets te beleven.

Wat kun je nog meer verwachten van een seizoen met het Wilsumer Berge entertainment team?

  • Klimmen
  • Boogschieten
  • Haunted Houses
  • Foodtruck-Festivals
  • Sport- en spelactiviteiten
  • Gethematiseerde avondprogramma's
  • Grootse avondshows 
  • Theaterbeleving met onze eigen KidsDisco

Kortom, er is veel te doen in ons team!

Supervisie.

Tijdens je stage word je begeleid door de Entertainment Manager van de Wilsumer Berge. Dit is ook de contactpersoon voor het team. Samen met de assistent-teamleider word je intensief begeleid tijdens je stage.

Voordat je aan je stage bij Wilsumer Berge begint, zijn er trainingsdagen. Je wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht, zodat je ze in je agenda kunt opnemen. Tijdens deze dagen wordt je voorbereid om tijdens je stage zelfstandig te werken.

Stageperiode.
Aangezien wij werken met gasten van Duitse en Nederlandse afkomst, kunnen de periodes enigszins afwijken. Ben je op zoek naar een stage in het laagseizoen?

Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden en beschikbare plaatsen.

Wat kunnen wij jou aanbieden?
Als je bij Wilsumer Berge stage komt lopen, houden we ons aan de stagevoorwaarden die door de school zijn vastgesteld. Wij bieden ook accommodatie in het park in een van onze personeel accommodaties, die wij voor stagiaires ter beschikking stellen. Je werkt 40 uur per week samen met je collega's en hebt twee vrije dagen per week. Bovendien biedt Wilsumer Berge alle stagiairs een zogenaamde maaltijdvergoeding aan, wat betekent dat je met je collega's naar de winkel gaat, je eten voor een week haalt en de bon inlevert. Ontbijt, lunch, snacks en drankjes zijn voor eigen rekening.

wat verwachten we van jou?
We verwachten niets meer van je dan een 100% glimlach en 100% inzet voor je stage!

Contact
Voor meer informatie of om te solliciteren, gelieve contact op te nemen met:

info@wilsumerberge.de