Wilsumer Berge
Te koop

Chalets en vakantiehuizen te koop

  • Ruime jaarplaatsen
  • Midden in de natuur
  • Vlak over de grens

Investeer in een chalet, luxe lodge of jaarplaats bij Wilsumer Berge

Op nog geen 15 autominuten over de grens bij Coevorden en Hardenberg, in Graftschaft Bentheim, vind je het prachtige Wilsumer Berge. Een park van maar liefst 84 hectare, waar de natuur de overhand heeft. Wilsumer Berge is een groot park met bossen maar ook heidevelden, zandverstuivingen, natuurlijke valleien en een visvijver. Op ons park vind je prachtige chalets en nieuwbouwprojecten wat een mogelijkheid voor jou biedt om te investeren. Koop nu jouw eigen vakantiehuis of chalet in Duitsland en geniet in jouw tweede huis van de rust in een natuurrijke omgeving.

*Let op! Er kunnen geen rechten worden ontleend aan druk- en/of zet fouten op deze pagina en in de advertenties. 

To do's op en rond Wilsumer Berge

Bij Wilsumer Berge bevind je je dicht bij de natuur en kom je helemaal tot rust. De prachtige omgeving en bospaadjes lenen zich perfect voor een heerlijke wandel- of fietstocht. De grote recreatieplas bij Wilsumer Berge zorgt voor veel vermaak: heerlijk met de voeten in het zand wanneer de kinderen zich uitleven op het strand. Rustig genieten op het terras van de ondergaande zon of magnifiek dineren in ons restaurant, dat kan allemaal nabij jouw vakantiewoning in Duitsland!

 

Een greep uit onze faciliteiten⤵

  • Alpaca boerderij
  • Recreatieplas met zandstrand
  • Adventure hal met klimwand
  • Restaurant met terras
  • E-chopper- en fietsverhuur

Het aanbod bij Wilsumer Berge

Wilsumer Berge heeft een ruim aanbod aan chalets en stacaravans, maar is sinds 2022 ook gestart met het verkopen van gloednieuwe Nature Lodges. Deze lodges in Duitsland zijn geschikt voor maximaal 6 personen en hebben optioneel zelfs een sauna of hottub! Deze luxe lodges beschikken over een sfeervolle inrichting, overdekt terras met prachtig uitzicht en een royale living met open keuken. Dus kies voor jouw eigen vakantiegevoel of voor een beleggingsobject en koop één van onze moderne lodges of ruime chalets in Duitsland!

Bekijk onze stacaravans en chalets

0 objecten

Wat mensen ons vroegen

🏠 Waarom zou ik een vakantiewoning of chalet kopen bij Wilsumer Berge?

Door een chalet of vakantiewoning aan te schaffen bij Wilsumer Berge ervaar je jouw vakantiegevoel en investeer je in vastgoed door het verhuren van je jouw accommodatie. In jouw eigen vakantiewoning bij in Duitsland kom je helemaal tot rust en ervaar je ruimte en luxe.

🤩 Wat is er te beleven op en rond Wilsumer Berge?

Wilsumer Berge bevindt zich in een natuurrijke omgeving met veel bospaadjes die zich perfect lenen voor fiets- of wandeltochten. Maar ook faciliteiten zoals een recreatieplas met zandstrand, restaurant met terras en zelfs een alpaca boerderij zorgen voor een onvergetelijk verblijf!