Wilsumer Berge

Standaard kampeerplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Duitsland, Wilsum
 

Voorzieningen

Kamperen

 1. 6 Ampère stroom
 2. Watertappunt op het veld

Algemeen

 1. Gratis Wi-Fi
 

Omschrijving

In de ochtend wordt u wakker van de tjilpende vogels en dringen de zonnestralen u om naar buiten te komen. Word ook één met de natuur en kom genieten van een ongedwongen en heerlijke vakantie!

Lekker terug naar de basis. Genieten van de rust en het leven in zijn puurste vorm. Zet je tent, camper of caravan op een van onze standaard campingplaatsen en go back to basic! Natuurlijk is er wel enige vorm van comfort aanwezig. Zo beschikken deze plaatsen over 6 Ampère stroom en is er een watertappunt op loopafstand. Verder bent u omringd door een prachtige, natuurrijke omgeving. In de ochtend wordt u wakker van de tjilpende vogels en dringen de zonnestralen u om naar buiten te komen. Word ook één met de natuur en kom genieten van een ongedwongen en heerlijke vakantie!

Grote plaatsen

Laat u niet misleiden door het woord standaard. Onze standaard campingplaatsen zijn namelijk erg ruim. Al onze plekken hebben een minimale oppervlakte van 100m2. Dat betekent genoeg ruimte om voor uw caravan, camper of tent te zitten. Uw kinderen kunnen nog lekker ravotten en spelen voor de tent en het is tevens mogelijk om er een klein tentje bij te zetten. Zijn uw kinderen uitgespeeld voor de tent of caravan? Dan bevindt zich op bijna elk veldje een speeltoestel. De speeltoestellen zijn divers en voor verschillende leeftijdscategorieën. Wilt u weten welk veld het meest geschikt is voor u en uw kinderen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een standaard campingplaats krijgt op een veldje met het speeltoestel kinderen.

De prijzen gelden per nacht, inclusief water- en 6 ampère elektra. Op Campingplatz Wilsumer Berge betaalt u géén toeristenbelasting!

 

95 recensies


 1. 8,5

  Ich fand es erholsam, viele nette Leute kennen gelernt und Hilfsbereitschaft der Camper.

  Mei 2024 - Sven R.

 2. 9

  Top!

  Mei 2024 - Elroy L.

 3. 8,5

  Top

  Mei 2024 - Hans B.

 4. 8,4

  Es war wieder ein schöner Aufenthalt ...und man sieht das immer am Platz gearbeitet wird um alles in Schuss zu halten ....das Personal wie immer Sehr freundlich...Danke für die schönen Tage ..

  Mei 2024 - Ingo E.

 5. 8,3

  Goed voor elkaar.

  Mei 2024 - Tom Z.

 6. 9

  Prima bevallen, mooie camping met ruime plaatsen en zelfs nu al een animatieteam voor de kinderen!!

  Mei 2024 - Johannes G.M. d.

 7. 8,2

  Die großflächigen Stellplätze. Due naturbelassene Anlage in Verbindung mit einigen Beschäftigungsmöglichkeiten für die Kids.

  Mei 2024 - Milan B.

 8. 10

  Der sehr freundliche Empfang, der wirklich sehr schön ruhig gelegene Stellplatz, den wir bekommen haben und natürlich der ingesamt sehr schön angelegte Campingplatz an sich. Man fühlt sich, als wäre man wirklich mitten in der Natur und kann sofort abschalten - einfach nur herrlich und wir kommen ganz bestimmt bald wieder!

  April 2024 - S H.

 9. 9,3

  Gut.. Wie immer feld D1.

  April 2024 - Kees G.

 10. 7,8

  Tolle und sehr weitläufige Anlage. Freundliches Personal, gut sortierten lädchen, auch im Notfall sehr gute Hilfestellung

  April 2024 - Sabrina F.

 11. 9,2

  Sehr gut

  Maart 2024 - Michael S.

 12. 9,2

  Die Natur, das super freundliche personal

  Maart 2024 - Jana C.

 13. 9

  Es war sehr angenehm, das Angebot für die Kinder war sehr gut.

  Maart 2024 - Dennis W.

 14. 7,6

  Ein großer Stellplatz mit schönem Blick.

  Maart 2024 - Eike Z.

 15. 10

  Gute Anreise und sehr guter Stellplatz

  Maart 2024 - Bärbel E.