Wilsumer Berge
wilsumer berge

Standaard kampeerplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Duitsland, Wilsum
 

Voorzieningen

Kamperen

 1. 6 Ampère stroom
 2. Watertappunt op het veld

Algemeen

 1. Gratis Wi-Fi
 

Omschrijving

In de ochtend wordt u wakker van de tjilpende vogels en dringen de zonnestralen u om naar buiten te komen. Word ook één met de natuur en kom genieten van een ongedwongen en heerlijke vakantie!

Lekker terug naar de basis. Genieten van de rust en het leven in zijn puurste vorm. Zet je tent, camper of caravan op een van onze standaard campingplaatsen en go back to basic! Natuurlijk is er wel enige vorm van comfort aanwezig. Zo beschikken deze plaatsen over 6 Ampère stroom en is er een watertappunt op loopafstand. Verder bent u omringd door een prachtige, natuurrijke omgeving. In de ochtend wordt u wakker van de tjilpende vogels en dringen de zonnestralen u om naar buiten te komen. Word ook één met de natuur en kom genieten van een ongedwongen en heerlijke vakantie!

Grote plaatsen

Laat u niet misleiden door het woord standaard. Onze standaard campingplaatsen zijn namelijk erg ruim. Al onze plekken hebben een minimale oppervlakte van 100m2. Dat betekent genoeg ruimte om voor uw caravan, camper of tent te zitten. Uw kinderen kunnen nog lekker ravotten en spelen voor de tent en het is tevens mogelijk om er een klein tentje bij te zetten. Zijn uw kinderen uitgespeeld voor de tent of caravan? Dan bevindt zich op bijna elk veldje een speeltoestel. De speeltoestellen zijn divers en voor verschillende leeftijdscategorieën. Wilt u weten welk veld het meest geschikt is voor u en uw kinderen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een standaard campingplaats krijgt op een veldje met het speeltoestel kinderen.

De prijzen gelden per nacht, inclusief water- en 6 ampère elektra. Op Campingplatz Wilsumer Berge betaalt u géén toeristenbelasting!

 

86 recensies


 1. 7,8

  Tolle und sehr weitläufige Anlage. Freundliches Personal, gut sortierten lädchen, auch im Notfall sehr gute Hilfestellung

  April 2024 - Sabrina F.

 2. 9,2

  Sehr gut

  Maart 2024 - Michael S.

 3. 9,2

  Die Natur, das super freundliche personal

  Maart 2024 - Jana C.

 4. 9

  Es war sehr angenehm, das Angebot für die Kinder war sehr gut.

  Maart 2024 - Dennis W.

 5. 7,6

  Ein großer Stellplatz mit schönem Blick.

  Maart 2024 - Eike Z.

 6. 10

  Gute Anreise und sehr guter Stellplatz

  Maart 2024 - Bärbel E.

 7. 8,6

  Eine sehr schöne Anlage mit sehr nettem Personal.

  Maart 2024 - Heike H.

 8. 8,2

  Große Plätze

  Oktober 2023 - Jens P.

 9. 8

  Der große Platz

  Oktober 2023 - Jens P.

 10. 9,5

  Es war eine sehr schöne und entspannte Zeit. Der lädt einfach zum relaxen ein. Das Personal ist sehr freundlich und immer behilflich. Danke dafür an alle. Wir haben für nächste Saison auch schon gebucht.

  November 2023 - Michael S.

 11. 10

  Es war sehr schön bei Euch. Nur am Wetter hättet ihr noch arbeiten müssen 😂. Also, bis zum 17.05.24 auf D10 Platz 30. Liebe Grüße Sabine und Andreas Schmitz

  Oktober 2023 - Andreas S.

 12. 8,3

  Der Platz und die Umgebung

  Oktober 2023 - Christian G.

 13. 8,4

  Wir standen auf Parzelle D10 ganz alleine was wir als sehr erholsam empfunden haben.

  Oktober 2023 - Sylvia B.

 14. 9,3

  Wie immer super,grosse Pazellen freundliche Rezeption Kinderfreundlich mfg

  Oktober 2023 - Michael S.

 15. 9,6

  Es ist immer wieder schön auf dem Campingplatz. Wir kommen im nächsten Jahr gerne wieder, Personal super freundlich und hilfsbereit.Wir hatten Spaß und fühlten uns sehr wohl.

  Oktober 2023 - Monika J.