Wilsumer Berge
Bamping

Bamping

  • Back to basic kamperen
  • In Nedersaksen, Duitsland
  • Midden in de natuur

Bamping in Duitsland

Bamping? Wat is dat eigenlijk? Bamping staat voor basic en camping. U raadt het misschien al: back to basic kamperen. Zet uw tent op, maak een kampvuurtje en geniet volop van de natuurgeluiden om u heen; dat is toch heerlijk! Op onze camping aan de Duitse grens kunt u back to basic kamperen en één worden met de natuur. U hoeft alleen uw tent op te zetten en verder helemaal niets! Dat is toch wel echt de charme van kamperen. Ook bevindt u zich in een prachtig natuurrijke omgeving. Grafschaft Bentheim staat namelijk bekend om haar schitterende bossen, uitgestrekte heidevelden en valleien.

Back to basic kamperen

Op onze bamping kampeert u op een natuurrijk veld waar u geniet van een kampeervakantie in zijn puurste vorm. Ontwaak van vrolijk kwetterende vogels, geniet van het zonnetje dat tussen de bomen schijnt en bewonder de ronddartelende dieren. Wanneer u back to basic komt kamperen beschikt u wel over enige vorm van comfort. Kies op onze bamping voor een standaard kampeerplaats met een gedeeld watertappunt, 6 ampère stroom en gratis wifi. Of kies voor de back to nature kampeerplaatsen. Deze bevinden zich aan de rand van het bos, waardoor u echt het gevoel heeft dat u zich midden in de natuur bevindt. U beschikt hier over een eigen watertappunt, 16 ampère stroom en gratis wifi. 

Bamping bij Wilsumer Berge:

  • Back to basic kamperen op een natuurrijk open veld
  • Eigen of gedeeld watertappunt
  • 6 of 16 ampère stroom
  • Huisdiervriendelijk
  • Gratis wifi

Sfeerimpressie van back to basic kamperen bij Wilsumer Berge

Uw bamping vakantie

Tijdens uw bamping vakantie bij Wilsumer Berge hoeft u zich zeker niet te vervelen. Zoek verkoeling in de recreatieplas, relax op het zandstrand of geniet van een lekker hapje en drankje bij een van onze horeca gelegenheden. Zijn uw (klein)kinderen ook mee back to basic kamperen? Dankzij onze natuurrijke ligging is het bos natuurlijk de grootste speelplaats. Maar ook beschikken we over diverse speeltuintjes en een alpaca farm! Ook wandelt u vanaf onze bamping zo de prachtige natuur in voor een wandeling of fietstocht. Wanneer komt u back to basic kamperen bij Wilsumer Berge?