Wilsumer Berge

Vakantiehuis Bergliebe

 

Omschrijving

Dit vakantiehuis is in goede staat en behoort duidelijk tot de hogere klasse wat betreft kwaliteit, comfort en uitrusting.

Het ligt dicht bij het strand op een heuvel en wordt verkocht inclusief meubels en inrichting.

Je kunt je verheugen op moderne voorzieningen die niets te wensen overlaten: Een gloednieuwe ingebouwde koelkast, een al even nieuwe oven, een moderne keramische kookplaat en een nieuwe tv beloven veel woonplezier. Je kunt ook exclusief slaapcomfort ervaren in een uniek houten bed, gemaakt door een timmerman en uitgerust met een hoogwaardige hotelmatras. Vijf hoogwaardige dekbedden en kussens en thermische verduisteringsgordijnen, die je effectief beschermen tegen kou en warmte, zorgen voor je welzijn. Het geheel wordt afgerond met stijlvolle nieuwe lampen in de woonkamer.

Met twee verse lagen verf op de buitengevel is het huis in onberispelijke staat. 

Bezichtigingen en verkoopgesprekken voor het vakantiehuis zijn per direct mogelijk, mits het niet verhuurd is. Eigendomsoverdracht is echter pas mogelijk vanaf 1 januari 2025.

 

Een hoofdverblijfplaats alsmede onderverhuur aan een derde tegen vergoeding is niet toegestaan. *

* Vrienden en familie kunnen ook gebruik maken van de woning op afspraak, maar we staan geen commerciële onderverhuur toe via bijvoorbeeld Airbnb of Ebay classifieds.

 

 

Kenmerken

StatusNieuw
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Huisnummer op parkF20
 

Vraagprijs

€ 107.516,-
 

Plattegrond

Interesse in deze woning?


Vraag meer informatie aan bij onze verkoopadviseur of plan direct een bezichtiging in!