Wilsumer Berge

Comfort kampeerplaats - Huisdiervrij

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Duitsland, Wilsum
 

Voorzieningen

Kamperen

 1. 16 Ampère stroompunt
 2. Huisdiervrij veld
 3. Eigen watertappunt
 4. Vuilwaterafvoer

Algemeen

 1. Gratis Wi-Fi
 

Omschrijving

Verblijf op een huisdiervrije plek waar u caravan kan worden aangesloten op wateraansluiting!

Zoals de naam al doet vermoeden is de comfort campingplaats net wat luxer dan de standaard campingplaats. Voor de mensen die lekker willen kamperen, maar toch niet helemaal terug naar de basis willen. Deze plekken bieden voor ieder wat wils, mocht u graag even aan de huisdieren ontkomen, is dit de perfecte plek voor u. Hoewel comfort altijd gegarandeerd is op onze camping, krijgt u met deze campingplaats nog net ietsje extra. 

Kamperen in stijl

Uw traditionele, siervolle, luxe of hypermoderne caravan kan op de comfort campingplaats aangesloten worden op een wateraansluiting, maar ook op de vuilwaterafvoer. De uitstekende gratis WiFi verbinding bent u van alle gemakken voorzien. De rust, natuur en gezelligheid van de camping zorgt voor de ideale vakantie.

Grote kampeerplekken

Met comfort bedoelen we ook echt comfortabel. Dat betekent een grote hoeveelheid aan bewegingsvrijheid. Met een oppervlakte van tenminste 100 vierkante meter hebben de plaatsen een zee van ruimte. Zo zijn voor de oudere kinderen andere speeltoestellen dan voor de jongere kinderen. Laat ons weten hoe oud uw kinderen zijn, dan zoeken wij een ideale comfort campingplaats voor u uit. De kinderen vliegen rond met hun leeftijdsgenoten en er is voor u tijd en rust genoeg om te genieten van uw welverdiende break.

 

4 recensies


 1. 8,2

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2023 - Marcel H.

 2. 8,8

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2023 - Tanja N.

 3. 8,3

  Geen recensie achtergelaten

  April 2023 - Ewgeni F.

 4. 9,4

  Geen recensie achtergelaten

  Maart 2023 - Carina N.