Wilsumer Berge

Standaard kampeerplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Duitsland, Wilsum
 

Voorzieningen

Kamperen

 1. 6 Ampère stroom
 2. Watertappunt op het veld

Algemeen

 1. Gratis Wi-Fi
 

Omschrijving

In de ochtend wordt u wakker van de tjilpende vogels en dringen de zonnestralen u om naar buiten te komen. Word ook één met de natuur en kom genieten van een ongedwongen en heerlijke vakantie!

Lekker terug naar de basis. Genieten van de rust en het leven in zijn puurste vorm. Zet je tent, camper of caravan op een van onze standaard campingplaatsen en go back to basic! Natuurlijk is er wel enige vorm van comfort aanwezig. Zo beschikken deze plaatsen over 6 Ampère stroom en is er een watertappunt op loopafstand. Verder bent u omringd door een prachtige, natuurrijke omgeving. In de ochtend wordt u wakker van de tjilpende vogels en dringen de zonnestralen u om naar buiten te komen. Word ook één met de natuur en kom genieten van een ongedwongen en heerlijke vakantie!

Grote plaatsen

Laat u niet misleiden door het woord standaard. Onze standaard campingplaatsen zijn namelijk erg ruim. Al onze plekken hebben een minimale oppervlakte van 100m2. Dat betekent genoeg ruimte om voor uw caravan, camper of tent te zitten. Uw kinderen kunnen nog lekker ravotten en spelen voor de tent en het is tevens mogelijk om er een klein tentje bij te zetten. Zijn uw kinderen uitgespeeld voor de tent of caravan? Dan bevindt zich op bijna elk veldje een speeltoestel. De speeltoestellen zijn divers en voor verschillende leeftijdscategorieën. Wilt u weten welk veld het meest geschikt is voor u en uw kinderen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een standaard campingplaats krijgt op een veldje met het speeltoestel kinderen.

De prijzen gelden per nacht, inclusief water- en 6 ampère elektra. Op Campingplatz Wilsumer Berge betaalt u géén toeristenbelasting!

 

131 recensies


 1. 9

  Prachtige camping. Rustig ruim veld.

  Juli 2024 - Gezinus O.

 2. 9

  Het verblijf was zeer prettig. Check-in goed geregeld. Personeel bij de receptie erg vriendelijk en behulpzaam. De plek zelf was ook tip top in orde en het sanitairgebouw was goed onderhouden en schoon.

  Juli 2024 - Beau H.

 3. 9

  Alles war gut

  Juli 2024 - Horst Z.

 4. 8,7

  Een fantastische gastvriendelijke en ruim opgezette camping vol vermaak

  Juni 2024 - R W.

 5. 8,8

  Der Platz war sehr sehr Sauber und die zugeteilten Flächen seht großzügig.

  Juni 2024 - Andreas P.

 6. 8,6

  Guten Tag Ihre Anlage ist sehr gepflegt. Die Strom und Wasserversorgung sind sehr gut ausgebaut und zu erreichen. Sehr schöne Anlage für einen Familien Urlaub.

  Juni 2024 - Fabian P.

 7. 9,7

  Wir haben eine schöne Familienzeit gehabt. Der Stellplatz war gut gelegen. Allerdings waren die Sanitäranlagen etwas weit weg.

  Juni 2024 - Christin K.

 8. 9,2

  Wieder einmal wieder wunderbar. Wir konnten die Ruhe auf dem Campingplatz genießen

  Juni 2024 - Magda S.

 9. 9,8

  Eigendlich hat uns alles gefallen,besonders das Hunde willkommen sind.Die Ruhe in der Natur zu genießen.

  Juni 2024 - Thomas K.

 10. 9

  x

  Juni 2024 - Jürgen K.

 11. 9,4

  Insgesamt war es ein sehr, sehr schöner Aufenthalt. Die Plätze sind sehr geräumig und das macht Spaß. Die Lage ist einfach nur herrlich. Auch die Sanitäranlagen sind in einem sehr guten Zustand. Leider waren die Rutschen nicht geöffnet und das Restaurant geschlossen.

  Juni 2024 - Andreas P.

 12. 8,3

  Sehr sehr schöner Platz. Vielen lieben Dank

  Juni 2024 - Patrick M.

 13. 8,5

  Der See war toll, die Kinderanimation war gut und der Platz war schön. WLAN am Platz! Die unkomplizierte an und Abreise war toll.

  Juni 2024 - Vanessa S.

 14. 10

  Alles war wunderbar! Toller Platz mit wunderbaren Spielmöglichkeiten für die Kinder

  Juni 2024 - B B.

 15. 8,8

  Es hat uns erstmal gut gefallen. Und wir werden wieder kommen. Die Anmeldung und der Check-In waren super.

  Juni 2024 - Thorsten S.