Wilsumer Berge
Wilsumer Berge

Comfort kampeerplaats

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Duitsland, Wilsum
 

Voorzieningen

Kamperen

 1. 16 Ampère stroom
 2. Eigen watertappunt
 3. Vuilwaterafvoer

Algemeen

 1. Gratis Wi-Fi
 2. Huisdier toegestaan
 

Omschrijving

Uw traditionele, siervolle, luxe of hypermoderne caravan kan op de comfort campingplaats aangesloten worden op een wateraansluiting, maar ook op de vuilwaterafvoer.

Zoals de naam al doet vermoeden is de comfort campingplaats net wat luxer dan de standaard campingplaats. Voor de mensen die lekker willen kamperen, maar toch niet helemaal terug naar de basis willen. Wij bieden voor ieder wat wils en dat uiten we onder andere in deze twee typen campingplaatsen. Hoewel comfort altijd gegarandeerd is op onze camping, krijgt u met deze campingplaats nog net ietsje extra. 

Kamperen in stijl

Uw traditionele, siervolle, luxe of hypermoderne caravan kan op de comfort campingplaats aangesloten worden op een wateraansluiting, maar ook op de vuilwaterafvoer. Mocht er een kortstondige regenbui langs komen, hoeft dat de pret niet te drukken.  Met de uitstekende gratis WiFi verbinding bent u van alle gemakken voorzien. De rust, natuur en gezelligheid van de camping zorgt voor de ideale vakantie.

Grote kampeerplekken

Met comfort bedoelen we ook echt comfortabel. Dat betekent een grote hoeveelheid aan bewegingsvrijheid. Met een oppervlakte van tenminste 100 vierkante meter hebben de plaatsen een zee van ruimte. Zo zijn voor de oudere kinderen andere speeltoestellen dan voor de jongere kinderen. Laat ons weten hoe oud uw kinderen zijn, dan zoeken wij een ideale comfort campingplaats voor u uit. De kinderen vliegen rond met hun leeftijdsgenoten en er is voor u tijd en rust genoeg om te genieten van uw welverdiende break.

 

131 recensies


 1. 9,2

  Wilsumer Bergen war eine gut Lage und man ist schnell in Holland!

  November 2023 - Norbert K.

 2. 9

  Es ist ein sehr schöner Campingplatz, tolle Anlage und herrlich zum entspannen. Wir wurden sehr freundlich an der Rezeption empfangen und haben alle Angestellten sehr freundlich und hilfsbereit erlebt. Toll fanden wir auch die Möglichkeit einen Stellplatz auszusuchen. Die Plätze haben eine schöne Größe. Die Kinder haben sich über die Spielplatzangebote gefreut und auch das Animationsprogramm mit Kürbisschnitzen fanden sie klasse.

  Oktober 2023 - Marie T.

 3. 9

  Mooie ruime plekken. Aparte veldjes zodat je niet het idee hebt op een hele grote camping te staan, terwijl dat wel zo is natuurlijk. Verse broodjesservice was top!

  Oktober 2023 - Ineke W.

 4. 8,8

  Super Platz!Super freundliche Mitarbeiter!Für unsere Enkel optimale!

  November 2023 - Wolfgang H.

 5. 9,4

  Wij komen nu al een paar jaar bij jullie en genieten elke keer nog De velden zijn mooi ruim.

  Oktober 2023 - Geert v.

 6. 9,3

  Der Platz ist total schön. Mit vielen Sanitärgebäuden, großen Strand, viele Spielplätze... Ein kurzer Weg nach Uelsen! Echt zu empfehlen!

  Oktober 2023 - Katharina V.

 7. 9,6

  Wir waren vom 01.10. Bis 05.10.23 da. Uns gefällt der Platz weil man hier seine Ruhe hat. Alles ist super. Die Mitarbeiter, angefangen vom Empfang, Geschäft und auch die restlichen Mitarbeiter sind alle super nett.

  Oktober 2023 - Natascha P.

 8. 8,2

  Die Stellplätze

  Oktober 2023 - Kerstin W.

 9. 9,2

  Tolle Lage und sehr viel Platz, lockere Aufteilung der Stellplätze

  Oktober 2023 - Michael S.

 10. 8,6

  Die Nähe zur Natur war sehr schön 😀.

  Oktober 2023 - Andreas S.

 11. 8,8

  We hebben het weer erg naar ons zin gehad. De comfort plek beviel goed.

  Oktober 2023 - Mieke B.

 12. 8,2

  Der cp an sich ist echt super. Hat uns echt gut gefallen. Angefangen von der anmeldung bis zur abreise top. Super freundlich und sehr schön.

  Oktober 2023 - Andreas S.

 13. 8

  Der Imbiss war sehr gut.

  Oktober 2023 - Lisa B.

 14. 8

  We zijn op zondag 24 september jl gekomen en de daarop volgende donderdag weer vertrokken richting huis. De bedoeling was om aan het eind van onze vakantie nog even te genieten van de rust, ruime (en uitstekende wifi) van Wilsumer Berge. Met de ruimte en de wifi zat het wel snor. Maar met de rust helaas niet. We hebben nl. maandag, dinsdag en woensdag urenlang last gehad van het geluid van grasmaaimachines. Vlakbij onze camper en wat verder weg. Het was om gek van de worden. En heel jammer. Ik zou willen aanraden om deze werkzaamheden wat meer over de grote camping te verspreiden zodat niet een kleine groep kampeerders hier dagenlang last van heeft. Neemt niet weg dat we wel weer een keertje terugkomen. Want het is een fijne camping. Misschien dat ik dan wel eerst informeer naar de maaiplanning :) Met vriendelijke groet Francis Smeltekop

  September 2023 - Francisca S.

 15. 8,4

  Heel goed, prachtige camping, ruim opgezet en heel vriendelijk, behulpzaam personeel.

  Oktober 2023 - Marinus B.